fbpx

Design de ambalaj

Credem în crearea unei viziuni prin design de ambalaj care spune o poveste magică și lasă o impresie bună și de lungă durată.

Intră în contact

Ambalajul spune o poveste, iar povestea vinde

Caracteristica principală pentru un design packaging reușit este să aibă o influență și să fie marcant printre zecile de produse de pe piață. Acesta este și obiectivul nostru final, un design de ambalaj care să stabilească o conexiune între produs și cumpărător, care va ieși în evidență în mintea cumpărătorului.

Cu ce se remarcă serviciul nostru de design packaging?

Serviciile de design de ambalaj de la Highest Media sunt total adaptate nevoilor dumneavoastră specifice și oferă rezultate pe care le puteți măsura.

Procesul nostru creativ în design packaging pentru produsele dumneavoastră îmbunătățește experiența brandului și vă sporește ratele de achiziție. Ne propunem să facem ambalajul produsului dumneavoastră memorabil și atrăgător pentru clienți atunci când îl iau acasă, fie că este vorba de magazin online sau fizic.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Produs ce va vedea coșul de cumpărături

Fie că este online sau fizic, cu designul nostru de ambalaj, produsul tău va fi luat acasă.

afla mai multe

De ce să alegeți serviciul nostru de design packaging?

Toate tipurile de design de ambalaj la aceeași echipă. 

Producem grafica pentru toate tipurile de ambalaj de la etichete, cutii de carton, la pungi de plastic sau hartie. 

Experiență în diverse industrii. 

Am produs design packaging pentru diferite industrii și nișe: alimente și suplimente alimentare, producători de produse din lemn și altele.

Design vectorial ce poate fi redimensionat. 

Creăm un design vectorial, ce păstrează calitatea imaginii indiferent de dimensiunea la care printați. Dacă avem o poză de format pătrat de 1000 pixeli, aceasta înseamnă 27 de cm în ambalajul final.
De ce să ne alegi

Ce tip de design de ambalaj producem?

Majoritatea proprietarilor de afaceri cred că designul ambalajului cutiei este doar o parte a materialului pentru a menține produsul în siguranță. Dar, în realitate, designul ambalajului unei cutii îi ajută pe consumatori să înțeleagă produsul, cine ar trebui să-l folosească și mai ales dacă să îl cumpere sau nu.

Design de cutie

Cutiile sunt unul dintre popularele tipuri de design de ambalaj, iar majoritatea mărcilor preferă cutiile datorită naturii lor versatile. Când spunem cutii, nu este esențial să fie pătratul perfect. O cutie cu formă unică poate fi o modalitate productivă de a face ambalajul un punct central al identității brandului.

Design de eticheta

Cum în lumea prezentă există o concurență acerbă pe piața produselor, scopul principal este de a face grafica de eticheta pentru lichide, produse alimentare și nu numai, cât mai atractivă posibil. De aceea, noi producem design de etichete pentru sticle de vin, bere, alte lichide, dar și etichete pentru pungi de condimente și altele.

Design de punga

Un alt tip de ambalaj cunoscut îl reprezintă pungile de plastic sau hartie. Indiferent de conținut și dimensiune, ne adaptăm designul de ambalaj pentru a reprezenta cel mai bine produsul și brandul producător. Fie că este vorba de punga de plastic transparenta sau opacă, punga sau sac de hartie, noi ne ocupăm de tot.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Creăm design de ambalaj pentru clienții noștri ce distribuie diverse produse în mediul online sau offline.
design de ambalaj
FAQ

Întrebări frecvente

Nu, agenția noastră se ocupă doar de grafica digitală pentru ambalaj. Ce ține de print este în datoria clientului.

Designul îl veți primi sub forma unui template sau matrice. O matrice este conturul unui pachet dacă a fost complet dezasamblat și așezat plat. Matricea arată în acest fel, deoarece ambalajul este adesea tipărit complet plat și apoi asamblat mai târziu.

Da, veți putea face schimbări în ceea ce privește designul de ambalaj. Dacă doriți să schimbați anumite elemente (text, imagine, cod de bare), ne puteți anunța și noi vom reface după dorințele dumneavoastră.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale