fbpx

Highest Media este o agenție digitală cu servicii complete în Optimizare SEO, Creare Site, Creare Magazin Online, Promovare Online pe canalele de social media precum Facebook si Instagram, dar si pe promovare Google Ads. Punem clienții în contact cu cei mai relevanți influenceri din România, creand campanii complexe.

Cream conținut de calitate, text, grafica digitală și grafica print pentru a expune publicului valorile brand-ului dumneavoastra. Oferim servicii de logo design premium, dedicat pentru brand-ul dumneavoastra cu scopul de a se remarca și de a fi intele ușor de către clienți.

Avem o echipa de experți în Marketing Online, Programare Web, Advertising, Graphic Design si Creare de Continut dedicati nevoilor dumneavoastra aducand plusvaloare serviciilor sau produselor pe care afacerea dumneavoastra le ofera clientilor.

De ce Highest Media?

Aducem plus valoare, pasiunea și experiența vorbesc pentru noi, ne mândrim cu rezultatele, adorăm ce facem, iar clienții ne recomandă.

Adobe Awards

Profesionalismul și taletul echipe noaste de graphic designeri a fost jurizat de International Council of Design prin prisma colegului Cătălin, Team Leader - Graphic Design, care a participat în vremea anului 2016 la ediția celui mai mare concurs internațional de grafică la nivel global numit Adobe Awards.

În urma jurizării a celor două creații din secțiunea Fine Art & Illustration, Cătălin a fost desemnat semifinalist Adobe Awards 2016.

iLike IT - ProTV

Am fost prezenți și-n studiourile Media Pro ale ProTV, unde colegul nostru a fost invitat de către George Buhnici la emisiunea iLike IT unde au avut de dezbătut Importanta marketing-ului online pentru orice business și cateva sfaturi, pentru a înțelege orice telespectator fiecare detaliu prezentat de către cei doi.

Jovoto

Prin intermediul Jovoto și de asemenea la invitația lor, am reușit să lucrăm cu un brand, o organizație la nivel global și anume UNICEF, unde am conturat, schițat o felicitare de Crăciun cu scopul să fie vândută mai departe și evident banii să fie donați copiilor nevoiași.

ESL brand of Turtle Entertainment GmbH

Brand-ul ESL este cunoscut la nivel Global și se poate compara cu ASUS, Dell, VW și alte companii de talie mare, avand ca domeniu de activitate evenimentele de gaming, online și offline, sau cum ar spune ei eSports. Nu putem dezvalui toate detaliile despre colaborarea noastra cu ESL datorata contractului de NDA semnat, dar totuși ne putem permite sa aducem în vorba rezultate excelente în grafica și social media.

Vrei să începi o colaborare cu Highest Media?

CUI: 43243526
Nr. Reg: J40/14220/2020

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale