fbpx

Influencer Marketing

Serviciul nostru de Influencer Marketing vă permite brandul să fie văzut la o scară largă în mediul digital prin intermediul influencerilor locali sau naționali, stimulând creșterea afacerii și succesul garantat.

Intră în contact

Sunteți conștient de faptul că Influencer Marketing vă poate sprijini afacerea, dar nu știți cu adevărat cum să îl folosiți. Agenția noastră de influencer marketing sprijină clienții de la A la Z creând campanii de marketing de influență care sunt eficiente și cu rezultate mulțumitoare.

Ca o agenție de Influencer Marketing, la Highest Media creăm cele mai autentice, scalabile și orientate spre rentabilitatea
investiției campanii cu influenceri pentru branduri pe TikTok, Instagram și Facebook.

Lucrează cu influenceri de top

Vă aducem la viață povestea brandului prin valorificarea puterii conexiunilor autentice.

Ajutăm mărcile să se implice și să își activeze publicul țintă din întreaga țară prin campanii strategice și creative de influencer marketing la nivel local sau național.

Creăm cea mai autentică conexiune între un brand și un influencer folosind expertiza noastră unică și de lungă durată. Apoi dezvoltăm și executăm aceste strategii pentru a amplifica povestea mărcii dvs. la scară.

influencer-marketing-1-min
thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Influenceri relevanți

Unim puterea oamenilor cu puterea Influencer Marketing cu viteză și impact.

afla mai multe

De ce să alegeți serviciile de Influencer Marketing

Știm cum arată succesul

Urmărim, măsurăm și optimizăm pentru a oferi rezultate cu impact excepțional, tangibil. Agenția noastră de influencer marketing garantează o influență reală.

Cunoaștem influenceri

Știm exact cum să găsim influencerii potriviți care să vă ajute să vă atingeți scopurile și obiectivele, pentru a face cea mai bună potrivire posibilă.

Agenție de Marketing Influencer cu servicii complete

Gestionăm campanii de la A la Z. Strategii personalizate, execuție practică a campaniei, susținute de raportări aprofundate. Apelând la echipa noastră de producție internă și la specialiști în marketing de performanță atunci când este necesar.

Ce cuprinde serviciul

Influencer Marketing

Setarea KPI

Care sunt scopurile și obiectivele dvs.? Ce vreți să realizați cu bugetul alocat Influencerilor? În ce piețe principale doriți să vă adresați? Vom concentra campania dvs. de Influencer Marketing pe baza viziunii, misiunii și atingerii obiectivelor pe care vi le-ați stabilit.

Audiența țintă

Cine sunt clienții dvs. vizați în ceea ce privește genul, vârsta și piața? Care sunt interesele lor? Ce rețele de socializare folosesc? Agenția noastră de Influencer Marketing vă ajută la definirea acestor personaje pentru a crea campanii cu influenceri care să ajungă la publicul țintă potrivit.

Identificarea influencerului

Agenția noastră de Influencer Marketing va putea să vă potrivească publicul țintă cu influencerii relevanți. Clienții noștri au acces deplin la datele demografice țintă ale influencerilor și pot vedea care sunt cele perfecte pentru campaniile lor de Influencer Marketing.

Contactarea influencerilor

Relația dintre dvs. și un Influencer trebuie să implice un acord legal în care Influencerii își cunosc drepturile și obligațiile. Ne vom ocupa ca fiecare Influencer care va face parte din campania dvs. să semneze un acord și să se angajeze în ceea ce privește rezultatele.

Crearea de conținut

Pentru a face orice campanie Influencer Marketing reușită, nu vă puteți baza doar pe următorii influencerului, trebuie să vă gândiți cum să interacționați cel mai bine cu utilizatorii lor. Vă vom ajuta să creați concepte și conținut care îi vor face pe urmăritorii influencerului să interacționeze.

Urmărirea rezultatelor

Urmărirea rezultatelor este cel mai important lucru de făcut atunci când doriți să înțelegeți succesul unei campanii de Influencer Marketing. Vom implementa pixeli de urmărire și instrumente care vă vor oferi rapoarte extinse și valori tangibile pentru oricare dintre activități.

Branduri care au avut încredere în serviciile noastre de Influencer Marketing

Aceștia sunt doar câțiva dintre clienții noștri minunați. Agenția noastră de Influencer Marketing lucrează cu ei la campaniile lor de marketing cu influențe, pornind de la înțelegerea KPI-urilor, identificarea influencerilor potriviți, lucrul la narațiunea campaniei, gestionarea execuției și finalizarea cu urmărire și raportare aprofundată.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Implementăm campanii de INFLUENCER MARKETING pentru clienții ce doresc să își promoveze afacerea cu influenceri locali.
influencer marketing
FAQ

Întrebări frecvente

Instagram oferă o bună oportunitate pentru orice campanie de influencer marketing. Puteți crește vânzările, puteți crea conținut și puteți crește urmărirea pe rețelele sociale prin această strategie. Conectăm mărcile cu o gamă largă de influenceri autentici pentru a le ajuta să înflorească pe rețelele sociale și să-și atingă publicul țintă.

Tipul de influenceri pe care îl alegem pentru campanii este micro-influencer. Calificăm un micro-influencer ca orice persoană cu o urmăriri de 5.000 până la 30.000 de urmăritori. Influencerii din această dimensiune a audienței au un cost mediu mai mic și rate de implicare mai mari decât cei cu un public masiv.

Știm cum să creștem rentabilitatea investiției, să optimizăm ratele de conversie și să obținem rezultate pe termen lung și de durată prin intermediul rețelei noastre uriașe de influenceri pe Instagram. Ca unul dintre clienții noștri, aveți acces la toate aceste cunoștințe.

Bilanțul nostru vă va economisi timpul de greșeli costisitoare; ne ocupăm de întreaga dvs. campanie, inclusiv termenele, contractele, crearea de conținut și comunicare.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale