fbpx
Gheorghe Ionescu Sisesti 75B, Bucuresti 0771 210 898 contact@highestmedia.ro

Influencer Marketing

INFLUENCER MARKETING ESTE PENTRU A CONSTRUI RELAȚII NAȚIONALE ȘI GLOBALE ÎNTRE MĂRCI ȘI CREATORI.

Highest Media îți pune la dispoziție o rețea social media de influenceri încorporată, fiind lider național cu peste 2.800.000 de utilizatori români.

Colaborăm cu o echipa dedicată de influenceri interni, acoperind sectoarele sportului, beauty, sănătății, comerțului, modei și stilului de viață .

Prin serviciul de Influencer Marketing este cuprins planificarea strategiei, managementul și execuția acesteia. Oferim clienților noștri o gamă completă de servicii de producție de conținut high-end pentru reclame influencer eficiente.

Ce este Influencer Marketing?

influencer marketing
Influencer Marketing se concentrează pe utilizarea canalelor de social media ale influencerilor care au o voce de încredere cu scopul de a conduce mesajul mărcii dvs. și a iîncuraja acțiunea publicului dvs. țintă, cu ajutorul continutului relevant prezentat de către ei.
 
Conducem campanii de influencer marketing în desfășurare la nivel național pe diferite canale de social media precum Instagram și Facebook, folosindu-ne de expertiza noastră pentru a furniza campanii de impact care oferă rezultate comerciale clare cu ajutorul serviciului promovare influencer.

Ce facem

Pentru noi este importantă înțelegerea mărcii și găsirea strategiei perfecte de influencer marketing romania. Ne concentrăm asupra motivelor pe care oamenii le iubesc la marca dumneavoastră, lucrând împreuna cu influenceri relevanti pentru a crea o poveste de succes. Împreună vom crea conținut de calitate cât și potrivit obiectivele dvs. și vom forma un parteneriat de succes prin serviciul de promovare influencer.
 

Continutul marcii

Spunem povestea marcii dumneavoastra prin intermediul celor mai influente personalități ale momentului.

Selectăm

Potrivim marca dvs. cu influenceri relevanti pentru a obține rezultate de succes.

Obținerea

Campanii bazate pe performanță pentru a atrage utilizatorii cu produsele dvs.

Căutăm cel mai bun ROI

Prioritatea noastră este să vă atingeți obiectivele la cel mai mic cost

Rapoarte și Date Analitice

Date și raportări în timp real prin tehnologiile folosite de noi

Garantăm

Aveți acces complet la valorile dvs. și plătiți numai pentru ceea ce este livrat.

Cum lucrăm în campanii de influencer marketing romania

Strategia
Echipa noastră va colabora cu managementul dvs. pentru a înțelege obiectivele afacerii. Lucram pentru a indentifica cine sunt influencerii potriviti sa poata stimula si sa starneasca interesul comunității pentru a duce mesajul dvs. mai departe către publicul tinta. Avem colaborări cu influenceri din toate sferele de larg interes, aceștia fiind selectivi cu ce mărci aleg sa lucreze. Misiunea noastra este sa cream un brief clar și custom pentru ca influencerii sa colaboreze într-un mod sănătos pentru obiectivele marcii.
influencer marketing
influencer marketing
Identificarea influencerilor
Am creat o rețea concentrat și implicată de influenceri. Rețeaua ne-a permis, de asemenea,sa înțelegem mai bine performanța influencerilor și a influencer marketing, urmărind rezultatele campaniilor de pe o varietate de mărci. Este atributia noastra sa cream brief-ul clar prin care influencerul sa creeze o colaborare care va duce pozitionarea marcii dvs. pe drumul cel bun.
Creare de continut
Colaborările și experienta noastra cu influencerii ne-au invatat ca cele mai bune rezultate vor veni întotdeauna din cele mai originale campanii. Vom selecta influencerii care se potrivesc campaniei și marii, cautand sa fie relevant cu oameni care ar interactiona cu brandul dvs. Acesta este motivul pentru care, prin serviciul de influencer marketing românia ajutam construirea campaniei într-un mod profesional cu rezultate excelente.
influencer marketing
Analiză și raportare
Influencer Marketing este renumit pentru că este dificil de analizat. Indiferent dacă este vorba de cunoașterea mărcii, de implicare sau dacă sunteți în căutarea vânzărilor, vom analiza campaniile punând în valoare conceptele care vă interesează cel mai mult.

Intră în contact cu o echipă cu experiență în
Influencer Marketing