fbpx
Gheorghe Ionescu Sisesti 75B, Bucuresti 0771 210 898 contact@highestmedia.ro

Creare Site

Creare site este serviciul prin care dezvoltăm site-uri web responsive și user-friendly, potrivite afacerii tale!

Creare site custom înseamnă că site-ul web profesional este realizat în conformitate cu cerințele dumneavoastră, pentru a obține cele mai bune rezultate. Împreună vom crește profitul printr-un web design personalizat și prin factorii cheie pe care vom pune accent: eficiența, unicitate, viteza, securitate, scalabilitate, flexibilitate, funcționalitate optimizată pentru afacerea dumneavoastră.

În businessul modern soluțiile personalizate aduc succes. Începem prin analizarea și înțelegerea afacerii dumneavoastră, prin stabilirea unei strategii corecte combinată cu know-how-ul dumneavoastră, cu care vom atinge rezultatul dorit. Prin aceste lucruri vom aduce succesul și profitul dorit.

Agentie Online Creare Site

În calitate de agenție web design și dezvoltare web profesională, oferim cele mai bune servicii de creare site profesional și web design. Vă ajutăm să obțineți cele mai înalte poziționări și rezultate pentru site, prin munca noastră vom atrage mai mulți utilizatori și vânzări.

De la înțelegerea obiectivelor de business ale dvs. în crearea soluției perfecte, la optimizarea ratei de conversie și oferirea statisticilor analitice ale vizitatorilor, atingem obiectivele afacerii prin intermediul website-ului.

creare site, creare site web, web design

Creare Site Responsive, Rapid și Optimizat

Site-ul web trebuie să răspundă fiecărui dispozitiv de pe care este accesat, deoarece mulți utilizatori folosesc cel mai des smartphone-ul și tableta. Crearea unui site web responsive este un prim pas important și vital pentru prezența dvs fata de motoarele de căutare google. Pachetul de servicii web design are avantajele definite printr-o experiență și o utilizare ușoară, clasare mai bună în rezultatele Google și are un punct forte asupra optimizării SEO.
Viteza cu care se încarcă site-ul web este un factor important pentru motorul de căutare Google, iar noi ți-l livrăm optimizat, gata pentru rezultate.

Imaginează-ți un web design ideal afacerii tale

cu funcționalități dedicate prin serviciului creare site.

Chat Bot

Clienții tăi vor intra în contact cu asistentul tău virtual, disponibil la orice oră, fiind eficient în realizarea în proporție de 60-90% din volumul de lucru al unei echipe umane, în funcție de cazul de utilizare.

Google Analytics

Prin acest instrument integrat în site-ul web aveți posibilitatea de a urmări activitatea utilizatorilor, ca sa puteți vedea cât de mulți clienți s-au convertit în potențiali clienți, sau nu și de ce.

Certificat SSL

Certificat SSL pentru criptarea datelor care sunt transferate între website și vizitator, pentru o securitate mai bună.

Optimizare SEO On-Page

SEO On-Page se referă la conținutul de pe pagina, care trebuie sa fie optimizat pentru motoarele de căutare, spre deosebire de Seo Off-Page care se referă la link-uri și alte semnale externe.

Facebook Pixel

Prin acest tool veți vedea vizitatorii care au interactionat cu site-ul web, oferindu-va posibilitatea sa creati audiențe asemănătoare pentru a tinti persoane similare cu clienții tai. Va veți putea adresa clienților care nu au efectuat conversia printr-o reclama obișnuită, cu alta reclama care sa creasca șansa de conversie datorită Facebook Pixel.

Panou de Administrare

Are rolul de a-ți pune toate funcționalitățile pentru a administra într-un mod simplu ceea ce se întâmplă pe site-ul tău.

Consultanta

Indiferent de necesități stăm la dispoziția dvs. împreuna cu echipa noastră dedicată la fiecare etapă a procesului de creare site, oferindu-vă informații și idei care vor îmbunătăți considerabil proiectul.

Blog integrat

Conținutul blogului este numit articol, care va conține aspecte importante ale acelui produs/serviciu, cu scopul de a crește rata de conversie și-n același timp crescand autoritatea site-ului în motoarele de căutare, printr-un conținut relevant.

Formular Contact

Obține conversii prin formulare de contact optimizate nevoilor tale.

Ai întrebări? Noi avem răspunsul.

Dacă ai și alte întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Costul serviciului de creare site depinde de mulți factori. Veți găsi nenumărate oferte cu preț prestabilit, ei bine, toată lumea are un preț minim de listă, prețurile noastre încep de la bugetul de 400 de euro.

Echipa noastră cu experiență vă va ajuta să conturați ideea într-un produs finit, conform dorințelor dumneavoastră dar și conform criteriilor de calitate și performanță. Noi nu fixăm prețuri fără să cunoaștem nevoile clientului, fără să cunoaștem nișa afacerii. 

 

Luăm în considerare fiecare mișcare pe care vizitatorul o va face pe site, de la momentul în care vizitează, până când face o achiziție și modul prin care reușim să-l convingem să revină din nou către platforma e-commerce.

Ar fi o întrebare bună pe care v-o puteți pune înainte de orice ofertă primită. Avem tool-uri inteligente care vor permite o ușoară integrare a campaniei de optimizare seo. Este posibil ca unele oferte pe care le primiți din partea competitorilor noștri de nișă să aibă prețuri sub media pieței, neputând să se aplice criteriile de implementare SEO. 

Garantăm încărcarea site-ului web în cei mai buni timpi, oferim soluții de optimizare a vitezei de încărcare prin servicii adiționale pentru o bună încărcare oriunde pe glob prin servicii de caching. Nu doar că dezvoltarea codului implementat pe site va fi rapid, ci și  web design-ul se va așeza perfect pe orice dispozitiv de pe care vor intra vizitatorii/clienții dvs.

Desigur ca da, veți putea avea acces în mod detaliat asupra datelor analitice pentru a înțelege, a analiza și compara comportamentul utilizatorilor care vă treg pragul prin diferite tool-uri precum Google Analytics sau Facebook Pixel.

Intră în contact cu o echipă cu experiență în Creare Site Web