fbpx

Creare site web de prezentare

Dezvoltăm produse de tehnologie digitală cu impact și captivante pentru companii din majoritatea industriilor de peste 7 ani. Profitați de expertiza noastră largă în servicii de creare site web și creare site de prezentare. Oferim servicii complete de dezvoltare web cu rezultate clare și un proces de dezvoltare bine stabilit.Intră în contact

PROCESUL NOSTRU DE CREARE SITE WEB

Deoarece furnizăm servicii de creare site web de aproape un deceniu, procesul nostru este clar, eficient și permite livrarea la timp a paginii dvs. web. De la colectarea cuprinzătoare a cerințelor până la asigurarea funcționării continue a soluției dvs. web după implementare, avem totul acoperit pentru dvs.

ETAPA DE START

În această etapă, experții noștri traduc cerințele dvs. de afaceri în documente tehnice pentru soluția dvs. web. De asemenea, adunăm echipa și designerii săi creează un design de bază. Această etapă pune bazele întregului proiect

ETAPA DE DEZVOLTARE

Experții noștri în dezvoltare creează soluția dvs. web, pe care o puteți revizui. Apoi, echipa noastră efectuează testarea de acceptare a utilizatorilor și implementează soluția dvs. web.

ETAPA DE SPRIJIN

După ce procesul de creare site web este finalizat, efectuăm monitorizare continuă a website-ului, alocam membri ai echipei pentru a remedia erorile și oferim asistență generală pentru clienți.

Mentenanță custom site web

Pentru a satisface cererea în schimbare rapidă a clienților, site-urile web, cum ar fi magazinele online, trebuie să fie actualizate des cu noi funcții. Vă putem pune la dispoziție o echipă pentru a furniza aceste actualizări.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
site web convertibil

Depinde de tine ceea ce vrei să alegi, noi suntem pregătiți să-ți oferim asta!

afla mai multe

CE OBȚII CÂND APELEZI LA SERVICIILE NOASTRE DE CREARE SITE WEB

Procesul nostru de creare site web și creare site de prezentare simplificat și experiența ne permit să oferim servicii de dezvoltare web de top, care bifează toate căsuțele.

De ce să ne alegi

Creare site web profesională

Odată ce ne-am ocupat de design, echipa noastră de dezvoltare trebuie să vă aducă viață site-ului. Ei vor avea grijă să se asigure că site-ul pe care îl construim funcționează exact cum ar trebui, așa cum vă așteptați. Dacă designul ajută utilizatorul în călătoria sa, dezvoltarea este facilitatorul.

Echipa noastră de creare site de prezentare se va asigura că site-ul dvs. funcționează perfect pe toate browserele și pe toate dispozitivele.

Este greu să găsim un brief pe care să nu îl putem livra. Am dezvoltat toate tipurile de site-uri web, de la magazine de comerț electronic optimizate pentru conversie, site-uri web și site-uri de prezentare optimizate pentru motoarele de căutare,

De ce să ne alegi

Experți în creare site web

Highest Media este specializată în servicii de design și creare site web. Experiențele noastre web sunt performante, pline de funcții și transformatoare digital, concepute pentru a fi ușor de utilizat, complet funcționale, foarte sigure și capabile să se extindă pe măsură ce întreprinderea dvs. crește.


Iată doar câteva dintre modalitățile prin care ne remarcăm ca agenție atunci când vine vorba de experiența noastră cu site-urile web și crearea de experiențe digitale.

Performanță

Proiectăm și dezvoltăm site-uri web și portaluri scalabile care sunt adaptabile în funcție de numărul tot mai mare de operatori, traficul pe site și alte nevoi ale afacerii dumneavoastră. Creăm soluții web care sunt atât scalabile, cât și de înaltă performanță.

Profesioniști certificați

Highest Media are o echipă de experți tehnici bine calificați care oferă servicii de creare site web de ultimă generație, designeri și dezvoltatori web certificați și înfocați, împreună cu manageri de proiect adepți. Managerii noștri se asigură că proiectul dumneavoastră este realizat într-un mod bine gestionat și eficient.

Seo friendly

SEO este o componentă vitală pentru asigurarea vizibilității online a afacerii dvs. Construim fiecare site web ținând cont de SEO. Designerii și dezvoltatorii noștri web respectă toate liniile directoare SEO, normele de accesibilitate, pentru a face motorul de căutare prietenos cu site-ului dvs.

Agile Development

Serviciile noastre de web design și creare magazin online includ un proces de dezvoltare agilă care ne permite să construim site-uri web într-un mod mai eficient. Dezvoltatorii noștri adoptă cea mai bună abordare de dezvoltare web și oferă site-uri web după teste și verificări complete.

Responsive

Lucrul cu diverse tehnici și metode de design web receptiv. Ele optimizează imaginile și fonturile pentru dispozitivele cu ecran mic și creează aspecte flexibile.Experții noștri în creare site web și creare site de prezentare se asigură că construiesc un site web foarte receptiv pentru afacerea dvs.

Experiență pe termen lung

Suntem o companie experimentată de creare site web și creare site de prezentare care oferă soluții de design și dezvoltare web de neegalat de peste un deceniu. Având o mare experiență în industrie, avem calibru pentru a construi site-uri web complexe.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Onefood.ro un site web de distribuție cu un catalog integrat prin care utlizatorii pot adauga produsele în lista, ulterior putând cere oferta cu lista de produse dorită.

creare site
FAQ

Întrebări frecvente

Acest lucru depinde complet de ceea ce aveți nevoie. Cu cât web site-ul are mai multe pagini și un design mai complicat, cu timpul de pregătire va fi mai mare. 

Ne place să lucrăm cu toate dimensiunile de întreprinderi și persoane fizice și aducem aceleași abilități folosite pentru a ne sprijini și clienții mari de afaceri în munca pe care o facem în serviciul de creare site web. Suntem la fel de dornici să lucrăm cu întreprinderile mici, precum și cu cele mari și, ca agenție locală, suntem în poziția ideală pentru a înțelege nevoile organizațiilor în creștere.

Depinde complet de ceea ce aveți nevoie, dar puteți fi sigur că oferim cel mai bun raport calitate-preț posibil și nu va sparge banca. De ce nu cereți o cotație? Nu există nicio obligație.

Toți clienții noștri au un rol esențial de jucat în toate proiectele de creare site web. Împărtășim rapoarte continue de progres și căutăm feedback cu privire la fiecare fază, inclusiv designul UI/UX, designul grafic sau chiar dezvoltarea de conținut.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicitați o consultație gratuită

Vom reveni de îndată către dumneavoastră!