fbpx

Social Media Marketing, Agentie de PR

Dacă sunteți în căutarea unei agentii de PR care să vă atingă toate obiectivele prin campaniile de PR create, ați ajuns în locul potrivit. Social Media Marketing vă poate ajuta să: creșteți vânzările, amplificați audiența și vizibilitatea de brand. Aceasta nu trebuie să lipsească din strategia de marketing digital!

Intră în contact

Prima imagine contează

Potențialii clienți preferă să cunoască mai bine afacerea dumneavoastră, iar o prezență pe social media vă aduce mai aproape de public.

Comunică inteligent

Mențineți legătura cu publicul și câștigați loialitatea prin conținut divers și o prezență activă.

Conținut relevant

Spuneți o poveste prin crearea de conținut despre serviciile și produsele companiei.

Rentabilitatea investiției

La Highest Media, agentie de PR specializată în campanii, veți găsi experții în Social Media Marketing de care are nevoie afacerea să se dezvolte.

De ce Social Media Marketing?

Atunci când adăugați Social Media Management la mixul de marketing digital, veți obține o combinație de neoprit pentru o campanie de PR și creșterea afacerii dumneavoastră. 

Prezența pe rețelele de socializare permite o apropiere de public, începerea și participarea la discuții ajută la cunoașterea publicului și a nevoilor acestora. Cu ajutorul unei agentii de PR se pot monitoriza discuțiile, astfel îmbunătățind SEO, PR digital și marketingul de conținut. 

Agentia noastră de PR colectează datele din rețelele de socializare și creează un profil adaptat oricărui mediu, de la e-mail marketing, la Instagram și LinkedIn. 

Social Media Marketing asigură utilizatorului o călătorie digitală de neuitat în paginile de social media ale companiei dumneavoastră. thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Nu ai timp să îți gestionezi conturile?

Noi suntem aici indiferent de rețelele în care activezi pentru a crea o comunitate.

afla mai multe

De ce să ne alegi agentia noastră de PR pentru serviciile noastre de Social Media Marketing?

  1. Avem o expertiză într-o varietate de domenii, datorită diversității portofoliului de clienți (retail, entertainment, event management). 
  2. Suntem mereu cu ochii pe ceea ce este nou, aducând soluții inovatoare ce vor beneficia companiei tale. 
  3. Suntem profesioniști în tot ceea ce facem. Echipa noastră este formată din experți în toate domeniile, inclusiv social media management.
  4. Valorificăm fiecare client. Suntem dedicați în a vă ajuta compania să meargă pe drumul succesului. 
  5. Suntem mereu disponibili. Agentia noastră de PR este dedicată formării de parteneriate pe termen lung cu clienții noștri. 
De ce să ne alegi

Serviciile noastre de Social Media Marketing și de campanie PR se axează pe următoarele canale:

De ce să ne alegi
Facebook

Facebook este cea mai populară rețea de socializare din România, parte a fiecărei rutini digitale și o sursă importantă de știri și actualizări.

Instagram

O platformă în continuă creștere, este cea mai bună galerie de creare de conținut, ce nu trebuie să lipsească din planul de Social Media Management.

Tiktok

Conceput pentru descoperire. Generează miliarde de vizualizări în fiecare zi, iar utilizatorii spun că vin aici pentru a descoperi lucruri noi.

Linkedin

Este cel mai bun loc pentru a găsi și a promova conținut de înaltă calitate pentru B2B.

Twitter

Twitter conduce alte platforme în promovarea știrilor la nivel mondial și transmiterea de informații.

Snapchat

Platformă ideală dacă vreți să atrageți, în special, publicul tânăr către produsele/serviciile companiei.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Administrăm paginile de social media: Facebook, Instagram, TikTok și LinkedIn pentru toți clienții noștri ce apelează la serviciul de Social Media Marketing.
social media marketing, agentie de pr

Procesul nostru într-o campanie de PR

Suntem aici pentru a crea strategia perfectă de management a rețelelor sociale pentru a întâlni nevoile afacerii dumneavoastră. Interacțiunea cu publicul pe rețelele sociale este vitală – puteți obține o rată de conversie cu 4,5% mai mare prin conținutul generat de utilizatori de pe platformele sociale.

Înțelegem necesitatea unor servicii tactice de marketing pe rețelele sociale care să informeze, să implice și să convertească audiența dvs. Acest proces în șapte puncte asigură aceste obiective.

Având în prim plan strategiile generale de marketing, vom evalua platformele sociale existente, fortificând punctele tari și îmbunătățind punctele slabe.

Este esențial să știi exact cine sunt clienții dumneavoastră și unde să-i găsiți pentru orice strategie de marketing. Dacă nu vă cunoașteți deja persoanele, vă vom ajuta să înțelegeți cine sunt acestea și cum funcționează pe rețelele sociale.

Comparăm prezența în mediul online a companiei dvs. cu cea a concurenților pentru a stabili tipul de mesaj pe care îl vom transmite publicului, dar și a ne asigură că strategia dumneavoastră depășește punctele lor forte. Din acest punct, folosim cunoștințele noastre extinse despre rețelele sociale și industria dumneavoastră. pentru a vă oferi o idee despre cum va putea evolua compania dvs.

Numeroase canale sociale vă stau la dispoziție, dar probabil că nu sunt potrivite pentru strategia dvs. Fie că este vorba de creșterea vânzărilor prin intermediul Pinterest și Instagram, capacitatea de direcționare a audienței ale Facebook sau de utilizarea factorului internațional al Twitter, vom identifica platformele optime pentru împlinirea obiectivelor.

După ce analiza și cercetarea au ajuns la final, vom pune în practică dezvoltarea strategiei pentru campania de PR. Vă veți deține în continuare rețelele sociale – pur și simplu vom supraveghea activitatea în numele dumneavoastră.

Pe măsură ce lucrăm, clienții dumneavoastră ne vor spune din ce în ce mai multe despre experiențele și așteptările lor, date pe care le folosim pentru a-ți optimiza strategia. Vom configura automatizări care pot reacționa rapid la comportamentul clienților în timp real, aplicând rezultatele pe fiecare canal.

Oferim rapoarte axate pe valorile care se aplică KPI-urilor specifice. Acesta este, de asemenea, în jurul unui program care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., de obicei săptămânal sau lunar. Evoluțiile rapide din rețelele sociale înseamnă că vă vom alerta asupra tendințelor semnificative pe măsură ce acestea se întâmplă. Întotdeauna va exista un manager de cont dedicat la apel pentru orice întrebări.

FAQ

Întrebări frecvente

Acest lucru depinde complet de ceea ce aveți nevoie. Cu cât web site-ul are mai multe pagini și un design mai complicat, cu timpul de pregătire va fi mai mare. 

Ne place să lucrăm cu toate dimensiunile de întreprinderi și persoane fizice și aducem aceleași abilități folosite pentru a ne sprijini și clienții mari de afaceri în munca pe care o facem în serviciul de creare site web. Suntem la fel de dornici să lucrăm cu întreprinderile mici, precum și cu cele mari și, ca agenție locală, suntem în poziția ideală pentru a înțelege nevoile organizațiilor în creștere.

Depinde complet de ceea ce aveți nevoie, dar puteți fi sigur că oferim cel mai bun raport calitate-preț posibil și nu va sparge banca. De ce nu cereți o cotație? Nu există nicio obligație.

Toți clienții noștri au un rol esențial de jucat în toate proiectele de creare site web. Împărtășim rapoarte continue de progres și căutăm feedback cu privire la fiecare fază, inclusiv designul UI/UX, designul grafic sau chiar dezvoltarea de conținut.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale