fbpx

Servicii Copywriting

Highest Media vă stă la dispoziție cu servicii de copywriting și content writing. Conținutul este personalizat după nevoile afacerii, adaptându-ne la toate tipurile de medii: redactare articole, advertoriale SEO, descrieri produse sau descrieri pentru social media, conținut optimizat pentru website.

Intră în contact

DESCOPERĂ SERVICIILE

creare-website-icon

Copywriting

Serviciul de copywriting Romania este personalizat și relevant pentru fiecare tip de afacere. Copywriting-ul este orientat către captarea atenției audienței cu scopul vânzării produsului/serviciului oferit. Acest serviciu cuprinde lucrări pentru bloguri, pagini web și articole, dar și broșuri, cataloage și flyere.

creare-magazin-online-icon

Advertoriale SEO

Serviciul de creare advertoriale cuprinde conținut orientat spre vânzarea produsului sau serviciului dvs. Advertorialele SEO îmbunătățesc autoritatea site-ului, optimizându-l pentru a se clasa în primele căutări pe motoarele de căutare.

agentie-optimizare-seo

Descrieri produse

Oferim servicii pentru descrieri produse pentru paginile web și cataloagele de produse. Creăm descrieri captivante, ce o să convingă consumatorii să achiziționeze produsul sau serviciul expus. Descrierile sunt optimizate SEO pentru a fi relevante în căutările efectuate pe Google. Copywriterii noștri sunt versatili și se adaptează fiecărei industrii, ajustând descrierile de produse în funcție de domenii și tonul dorit.

social-media-marketing
Descrieri social media

Experții noștri în copywriting creează descrieri pentru postările de pe rețelele de socializare, de la Facebook, Instagram, Twitter și altele. Aceste descrieri au rolul de a prezenta mult mai bine compania, dar au un rol semnificativ și în SEO.

reclame-ppc
Email marketing

Veniți în fața clienților și potențialilor clienți cu newslettere captivante care să vă dezvolte email marketing. Aceste buletine vă prezintă afacerea și construiesc un sentiment pozitiv pentru brand. Echipa noastră de copywriteri vă poate ajuta să vă îmbunătățiți email marketing prin newslettere.

content-writing
Content writing pentru landing page

Dacă sunteți ca mulți proprietari de afaceri, fie sunteți prea ocupat, fie pur și simplu nu știți cum să scrieți un landing page pentru site care să facă conversii, suntem aici pentru a vă ajuta! Oferim content writing rapid și accesibil pentru landing page-urile de la copywriteri experimentați și specialiști.

Care este procesul până la produsul final?

Trimiterea cererii

Alegeți unul dintre produsele de conținut oferite de agenția noastră și spuneți câteva detalii despre compania / produsul / serviciul.

Analiza produsului

Echipa noastră va analiza website-ul companiei sau paginile de social media pentru a crea o strategie de conținut și a stabili mesajul și tonul vocii folosit.

Prima versiune

Experții noștri în content writing vor crea prima variantă de conținut, editat și revizuit, mai apoi este trimisă spre aprobare.

Finalizare

În urma feedback-ului primit din partea clientului, echipa de content writing fie revizuiește conținutul după cerințe sau se trece direct la publicarea acestuia.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Vinde prin texte

Cuvintele chiar pot vinde, iar noi suntem maeștri în arta scrisului convertibil.

afla mai multe

De ce să alegi agenția noastră de PR pentru serviciile de content writing?

De ce să ne alegi

De ce ai nevoie de
servicii de content writing?

FAQ

Întrebări frecvente

Acest lucru depinde complet de ceea ce aveți nevoie. Cu cât web site-ul are mai multe pagini și un design mai complicat, cu timpul de pregătire va fi mai mare. 

Ne place să lucrăm cu toate dimensiunile de întreprinderi și persoane fizice și aducem aceleași abilități folosite pentru a ne sprijini și clienții mari de afaceri în munca pe care o facem în serviciul de creare site web. Suntem la fel de dornici să lucrăm cu întreprinderile mici, precum și cu cele mari și, ca agenție locală, suntem în poziția ideală pentru a înțelege nevoile organizațiilor în creștere.

Depinde complet de ceea ce aveți nevoie, dar puteți fi sigur că oferim cel mai bun raport calitate-preț posibil și nu va sparge banca. De ce nu cereți o cotație? Nu există nicio obligație.

Toți clienții noștri au un rol esențial de jucat în toate proiectele de creare site web. Împărtășim rapoarte continue de progres și căutăm feedback cu privire la fiecare fază, inclusiv designul UI/UX, designul grafic sau chiar dezvoltarea de conținut.

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale