fbpx

Reclame TikTok

Utilizatorii TikTok apelează în mod activ la platformă pentru a descoperi produse noi, pentru a găsi inspirație și pentru a vedea cum alte persoane folosesc articolele pe care doresc să le cumpere.

Intră în contact

Ajutăm la scalarea brandului prin marketing și promovare pe TikTok

Avem o echipă de experți care poate face totul pentru campaniile dvs. TikTok. Strategia de conținut, crearea, gestionarea contului și a comunității, precum și publicitate plătităCel mai important, ținem pasul cu orice platformă și actualizări de algoritm, pentru a ne asigura de conținut că va fi întotdeauna optimizat și se va alinia cu cele mai bune practici ale platformei pentru a ajunge la cât mai mulți utilizatori posibil.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Ia parte la trend

TikTok este o platformă populară, iar prin reclame poți avea doar avantaje.

afla mai multe

De ce ai nevoie de Highest Media pentru promovarea TikTok

Suntem la curent cu tendințele

Știm exact care este cel mai bun traseu pentru a urca cu TikTok. Suntem la curent cu toate trendurile din această platformă, pentru a rezona cel mai bine cu un număr cât mai mare de utilizatori.

Înțelegem cel mai bine platforma

Înțelegem imaginea completă dintre teoria publicitară, conținut și reclame PPC, influencer marketing, direcționarea către public, narațiuni și poziționarea mărcii pentru a profita la maximum de campaniile dvs. de marketing.

Experiență în promovare TikTok

Beneficiați de experiența vastă a specialiștilor în marketing talentați care au descoperit platforma de publicitate TikTok, ce vor aplica strategiile pe conținutul afacerii dvs. 
stiai cum merge

Procesul nostru de promovare TikTok

analiza

Agenția noastră de marketing și promovare TikTok evaluează totul de la celelalte platforme sociale, conținutul existent, performanța contului publicitar și datele vânzărilor de produse pentru a înțelege cel mai bine cum putem stimula creșterea.

Producția de conținut

Folosind aceste informații, combinate cu experiența noastră vastă, agenția noastră de promovare pe TikTok și reclame PPC, proiectează și produce conținut care vă va atinge cel mai bine obiectivele de comunicare.

Comunicare cu influencerii

Pe lângă producerea propriului conținut de marcă, lucrăm cu influenceri la comandă, într-un mod transparent, care se potrivește cu liniile directoare ale mărcii dvs.

Reclame PPC

Aplicăm cea mai bună strategie de cumpărare TikTok Ads pentru fiecare campanie, adaptată pentru a obține rezultatele pe care afacerea dvs. trebuie să le vadă și are nevoie.

Raportare detaliată

Obțineți rapoarte detaliate și cuprinzătoare a performanței pentru a înțelege unde sunt cheltuiți banii dvs. și pentru a lua pulsul performanțelor dvs. generale.

Conversie continuă

Cu ajutorul experților noștri interni în conversie, îmbunătățim conținutul creatorilor noștri pentru a obține o optimizare mai bună a conversiilor și pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Promovăm pe TikTok clientul nostru EFUME.RO, un distribuitor de țigări electronice de unică folosință.
promovare tiktok, reclame tiktok
FAQ

Întrebări frecvente

Alegerea agenției noastre de marketing TikTok înseamnă că ai o întreagă echipă de oameni care lucrează pentru a-ți crește rentabilitatea cheltuielilor publicitare.

 

Vom evalua totul de la celelalte platforme sociale, conținutul existent, performanța contului și datele vânzărilor de produse pentru a înțelege cel mai bine cum putem stimula creșterea.

TikTok este canalul de social media cu cea mai rapidă creștere. Este locul ideal pentru a viza un public generația Z și pentru a colabora cu mii de creatori de top pentru a vă susține marca. Această platformă vă poate ajuta să ajungeți la mai mulți clienți și la intrarea pe o nouă piață țintă.

TikTok este cel mai potrivit pentru companiile care vizează un public mai tânăr. Acest canal de social media are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar. Așadar, pierdeți dacă nu îl încorporați în strategia de marketing.ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale