fbpx

Google Ads

Fiți găsit și vindeți pe Google. În calitate de agenție Google Ads cu experiența a sute de campanii Google Ads de succes, ne dedicăm 100% obiectivelor dvs. de afaceri. Așteptăm cu nerăbdare să vorbim despre proiectul dvs.

Intră în contact

Avantajele unei campanii Google Ads?

Vă vom oferi o prognoză detaliată a oportunităților de vânzare cu Google Ads posibile pentru promovare Google. Luăm în considerare datele dumneavoastră anterioare și modelăm un plan de marketing precis pe piețele dumneavoastră țintă. Așa creăm o proiecție concretă și bine fundamentată a potențialului dvs. de vânzări pe cea mai mare platformă de marketing din lume pentru campanii PPC.

Pe baza unei cercetări intense a grupurilor dumneavoastră țintă, determinăm cei mai valoroși termeni de căutare pentru compania dumneavoastră, calculăm vânzările și costurile și creăm astfel un plan de marketing online semnificativ. În acest fel, puteți afla exact ce vânzări și ce marje pot fi realizate pentru dvs. cu promovare Google.

Vă arătăm potențialul dvs. de vânzări cu campanie Google Ads. Analiza noastră de piață țintă vă oferă o perspectivă strategică clară: în orașul dvs. sau în țara dvs. 

Căutările pe dispozitive mobile reprezintă mai mult de jumătate din căutările pe Google, iar pentru mulți agenți de publicitate, cea mai mare parte a traficului provine de la utilizatorii de pe telefoanele lor mobile. În analiza noastră de potențial, vă arătăm în detaliu ce vânzări puteți realiza cu ce costuri pe ce tip de dispozitiv.

Este mai important ca niciodată să ajungeți online la clientul potrivit cu mesajul potrivit, la momentul potrivit. Generarea digitală de clienți potențiali cu campanie Google oferă oportunitatea de a califica clienții potențiali în timp real prin maparea unei călătorii holistice a clienților, ceea ce vă îmbunătățește rezultatele afacerii.

Mai mulți clienți decât oricând fac cumpărături online, confruntându-se cu o mare varietate de retaileri și mărci. Cu atât mai important este pentru companii să însoțească clienții în călătoria lor către client și să-i ridice după achiziție pentru a-i transforma în clienți fideli. În calitate de agenție specializată în campanii Google Ads, vă aducem cunoștințele și experiența pentru a ajunge la cei mai buni clienți.

Un brand puternic crește valoarea companiei dvs. de multe ori. A avea un nivel ridicat de conștientizare a mărcii și loialitate este un beneficiu imens, deoarece oamenii tind să tânjească ceva în care știu și în care au încredere. Campanie Google Ads oferă o acoperire imensă și oportunitatea de a vă extinde gradul de cunoaștere a mărcii.

Să fiți găsit online pentru a crește vânzările offline este o cerință pentru orice comerciant de succes de astăzi. De multe ori, clienții caută magazine din mers unde produsul dorit este disponibil imediat. Clientul este mai nerăbdător astăzi decât oricând. Retailerii multicanal ar trebui să profite de această funcție pentru a fi alături de cumpărător la momentul potrivit. Profită de oportunitatea de a ajunge la clienții online cu campanie Google Ads, astfel încât aceștia să poată face cumpărături cu tine offline.

Mentenanță custom site web

Pentru a satisface cererea în schimbare rapidă a clienților, site-urile web, cum ar fi magazinele online, trebuie să fie actualizate des cu noi funcții. Vă putem pune la dispoziție o echipă pentru a furniza aceste actualizări.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Promovare Google

Înainte de rezultate organice, adu-ți afacerea pe prima pagină prin promovare plătită.

afla mai multe

De ce noi pentru campanii Google Ads?

Dacă utilizați Google Ads pentru a vă face afacerea online vizibilă? Ați irosit mulți bani și încă nu ați obținut rezultatele dorite?

Nu o faceți din nou și predați unui profesionist în campanii PPC pentru a scăpa de risipa de bani, pentru a vă face să meritați fiecare ban și pentru a genera trafic calitativ de potențiali clienți către site-ul dvs.

 

Echipa noastră specializată în campanii Google Ads se concentrează pe aducerea de trafic valoros, care vă oferă rezultate reale în cel mai scurt timp. Din miliardele de căutări efectuate pe Google în fiecare zi, ne asigurăm că produsele dvs. ajung la clienții potențiali cu eforturile și serviciile noastre.

 

Gestionarea reclamelor într-un mod mai bun necesită multă experiență și expertiză, nu orice afacere are suficientă experiență și timp pentru aceasta. Până în prezent, am lucrat cu multe companii, de la afaceri noi la întreprinderi mari și am obținut rezultate dovedite cu un procent de succes de 100% în promovare Google. Nu există niciun motiv să pierzi bani și timp atunci când poți folosi expertiza Highest Media pentru a face asta pentru tine!

promovare google

Serviciile noastre de
campanie Google Ads includ:

Cercetarea și selecția cuvintelor cheie
Cercetare competitivă
Crearea de anunțuri text și imagine
Idei pentru optimizarea paginilor de destinație
Managementul costurilor PPC
Monitorizare campanii PPC
Modificarea și îmbunătățirea campaniei
Urmărirea conversiilor Raport lunar
În proces

Lucrăm în prezent la:

Implementăm campanii de promovare GOOGLE ADS pentru toți clienții noștri indiferent de zona industriei în care activează.
promovare google ads
FAQ

Întrebări frecvente

Google Ads funcționează prin afișarea anunțului dvs. atunci când oamenii caută online serviciile și produsele pe care le furnizați. Google Ads vă ajută să vă afișați anunțurile în fața clienților potențiali.

Google Ads poate începe cu orice buget. Nu există o cerință minimă de cheltuieli.

Consultanții noștri în campanii Google Ads vă pot permite să vă examinați contul Google Ads, pentru a recunoaște orice cheltuire greșită a bugetului sau probleme cu structura campaniei. De asemenea, consultantul nostru vă poate examina pagina de destinație și conținutul site-ului și vă poate sugera îmbunătățiri, astfel încât, de fiecare dată când clienții ajung pe site-ul dvs. prin intermediul campanie Google Ads, să vadă conținut relevant, cuvinte cheie și să ia măsurile specificate.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale