fbpx
Gheorghe Ionescu Sisesti 75B, Bucuresti 0771 210 898 contact@highestmedia.ro

Promovare Online

Evoluția traficului, creșterea numărului de clienți și vânzările sunt aspectele pe care le punem în valoare prin serviciile de promovare online, cu ajutorul celor mai eficiente metode oferite de o agenție de marketing digital cu experiență în Promovare Facebook, Promovare Instagram și Promovare Google.

Află totul despre promovare online

creare magazin online

Misiunea noastra este definita obiectivele tale: traffic si vanzari

Generăm lead-uri : Atragem clienți interesați de produsele sau serviciile pe care le oferi.
Optimizăm site-ul tău : Știm că dorești să ai cele mai bune poziții în rezultatele de căutare ale motorului de căutare Google, iar acest lucru este un aspect de luat în considerare.
Obține o rată de conversie ridicată : Este un factor important ca tot procesul de pe site-ul tău web să fie cât mai intuitiv și ușor de utilizat pentru a obține o rată de conversie ridicată, indiferent de natura ei.
Readucem potențiali clienți în contact cu brand-ul dvs. : Prin implementările pe care le vom efectua în site-ul dvs. vom putea reveni către oamenii care au accesat site-ul, dar nu au făcut transformat vizita într-o conversie, prin promovare site.
Îi ținem în legătură cu brand-ul tău : Este foarte important să le oferim informații prețioase pentru a vedea și a căpăta încredere în valorile și calitatea pe care o oferiți prin marca dumneavoastră.
Îți creștem notorietatea prin expunere : Îți vom expune brand-ul doar audiențelor care conțin potențiali clienți, brand-ul fiind văzut mult mai frecvent, va deveni mai familiar și vor avea încredere să apeleze la dumneavoastră.

Metode de publicitate online

REZULTATE DURABILE

Optimizare SEO - Îți creștem traficul organic prin campaniile noastre de SEO prin traficul organic
Email marketing - Consturim strategii eficiente, relevante pentru clienții existenți și potențialii clienți prin email
Content marketing - Creăm conținut relevant în scopul de a menține mereu potențiali clienț, dar și cu cei deja existenți în contact cu brand-ul tău.
Social Media Marketing - Menținem și dezvoltăm comunitatea pe care o dețineți prin prizma mărcii dvs. prin conținut, influenceri și ambasadori pentru serviciile sau produsele dvs. cu ajutorul serviciului de administrare social media.

REZULTATE RAPIDE

Promovare Facebook - Obțineți cele mai bune rezultate cu bugetele dvs. de reclame Facebook.
Publicitate Instagram - Fie că doriți să vă dezvoltați marca, să conduceți oamenii către site-ul dvs. web prin promovare site, să obțineri potențiali clienți sau să generați vânzări.
Campanii adwords - Indiferent dacă doriți să atrageți trafic către site-ul dvs. web sau să promovați descărcarea aplicației dvs., promovare Google Ads este motorul de căutare perfect pentru orice campanie de căutare plătită.
Remarketing - Readucem pe site-ul tau web clientii care ti-au vizitat cel putin o data o reclama indiferent de forma ei, pentru a-i reaminti de brand-ul tau si de ceea ce oferi, produse sau servicii.

Promovare Facebook

Obțineți cele mai bune rezultate cu bugetele dvs. de promovare Facebook. Echipa noastră de experți în publicitate Facebook se asigură că reclamele dvs. sunt afișate în fața publicului potrivit, ceea ce ajută la creșterea conversiilor și generarea vânzărilor.

promovare online

Promovare Instagram

Fie că doriți să vă dezvoltați marca, să conduceți oamenii către site-ul dvs. web, să obțineri potențiali clienți sau să generați vânzări, Instagram a devenit una dintre cele mai puternice platforme de publicitate de pe glob și vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing pentru brand-ul dumneavoastră.​

Promovare Google Ads

Indiferent dacă doriți să atrageți trafic către site-ul dvs. web sau să promovați descărcarea aplicației dvs., campanii adwords este optiunea perfecta pentru orice campanie adwords de căutare plătită.

Intră în contact cu o echipă cu experiență în
Promovare Online