fbpx

Promovare Online

Gestionarea de succes a reclamelor PPC necesită o înțelegere solidă a strategiilor publicitare și a planificării bugetare. Echipa noastră PPC are o mare experiență în producerea și executarea de strategii de marketing plătite, inclusiv căutare plătită pe Google și campanii pe rețele de socializare plătite.

Folosind informații bazate pe date, alături de tehnologie și creativitate, vom construi campanii performante care fac o diferență reală pentru profitul dvs.

Intră în contact

Reclame PPC pe diferite platforme de difuzare

Oferim servicii de reclame PPC pentru diferite medii, de la reclamele pe motoarele de căutare
la reclamele pentru social media, ce vor avea cea mai bună rentabilitate a investiției.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Ieși în evidență

Întrerupe fluxul clientului cu reclame PPC ingenioase ce îi fac să dea click.

afla mai multe

De ce să alegi serviciile Highest Media de reclame PPC

Suntem în căutarea continuă de cea mai bună reclamă PPC

Fiecare membru la echipei este în căutarea inovației. Ne menținem la standarde înalte pentru a ne asigura că metodele noastre cele mai bune se îmbunătățesc continuu.

Suntem o echipă unită

Echipa de reclame PPC include specialiști în căutarea plătită pe Google și reclame pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, TikTok), împreună cu capabilitățile noastre interne de analiză asigură o calitate excelentă a datelor, plus informații mai ample despre piață.

Vom fi partenerul dvs. în succesul comercial

Cu mult înainte de a ne asocia împreună, vom știi deja cum va arată o campanie perfectă pentru afacerea dvs. Vom ști exact ce rezultate sunt necesare pentru ca fiecare campanie să fie un succes. Vom raporta regulat și vom fi flexibili dacă planurile sau nevoile de afaceri se schimbă.

De ce să ne alegi

Reclame PPC

Oferim servicii de reclame PPC pentru diferite medii, de la reclamele pe motoarele de
căutare la reclamele pentru social media, ce vor avea cea mai bună rentabilitate a investiției.
Reclame / promovare pe Facebook

Una dintre cele mai utilizate rețele de socializare a transformat modul în care lumea comunică și consumă informații. Permiteți-ne să vă ajutăm să ajungeți la mai mulți clienți potențiali printr-o strategie de campanie completă.

RECLAME / PROMOVARE PE Instagram

Highest Media are o echipă de experți tehnici bine calificați care oferă servicii de creare site web de ultimă generație, designeri și dezvoltatori web certificați și înfocați, împreună cu manageri de proiect adepți. Managerii noștri se asigură că proiectul dumneavoastră este realizat într-un mod bine gestionat și eficient.

Reclame / promovare pe Google Ads

SEO este o componentă vitală pentru asigurarea vizibilității online a afacerii dvs. Construim fiecare site web ținând cont de SEO. Designerii și dezvoltatorii noștri web respectă toate liniile directoare SEO, normele de accesibilitate, pentru a face motorul de căutare prietenos cu site-ului dvs.

Reclame / promovare în TikTok

Beneficiați de popularitatea platformei Tiktok în rândul consumatorilor. Specialiștii noștri în TikTok vă vor ajuta să vă găsiți publicul și să vindeți mai multe produse.

Remarketing

Îmbunătățiți mai mult traficul existent pe site-ul dvs. utilizând remarketingul pentru a afișa reclame persoanelor care v-au vizitat anterior site-ul.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Promovăm clienții noștri prin intermediul reclamelor PPC pe diferite medii, în funcție de nevoi: Facebook, Instagram sau Google Ads.
reclame ppc
FAQ

Întrebări frecvente

Campaniile PPC sau campaniile Pay-per-click sunt un concept sănătos pentru publicitate eficientă. De la adăugarea de cuvinte cheie PPC, la cuvinte cheie negative, revizuirea cuvintelor cheie PPC costisitoare și rafinarea paginilor de destinație, campaniile PPC se asigură că fiecare fragment al unui anunț este construit corect.

Dacă vă concentrați mai mult pe contul de căutare plătită, campaniile joacă un rol selectiv și de cel mai înalt nivel.

Google și-a redenumit fosta platformă de publicitate plătită numită „AdWords” în „Google Ads”. Aceasta a făcut parte dintr-o strategie mai largă de rebranding pentru a simplifica platformele de anunțuri plătite.

Reclamele PPC pot fi distribuite pe platforme precum: Instagram, Facebook, Google Ads și TikTok.ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale