fbpx
Gheorghe Ionescu Sisesti 75B, Bucuresti 0771 210 898 contact@highestmedia.ro

Promovare Instagram

Cu un miliard de conturi active, Instagram dă tonul trend-ului în lumea noastră.

Fie că doriți să vă dezvoltați marca, să conduceți oamenii către site-ul dvs. web, să obțineți potențiali clienți sau să generați vânzări.

Instagram a devenit una dintre cele mai puternice platforme de promovare online de pe glob și vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing online pentru brand-ul dumneavoastră. Branduri și companii care și-au crescut marca exponențial prin instagram marketing,

În calitate de experți, oferim promovare Instagram concepută și gestionată profesional în scopul atingerii obiectivelor brand-ului dumneavoastră.

Suntem o agenție specializată în promovare Instagram

Crearea unei strategii puternice de promovare Instagram

Vom colabora cu dvs. pentru a dezvolta o strategie profesională de promovare Instagram care să vă îndeplinească obiectivele afacerii.

Creșterea numărului de urmăritori

Vă putem ajuta să obțineți mai mulți urmăritori pe Instagram și să vă asigurăm că aveți conținutul potrivit pentru a-i menține implicați.

Colaborăm cu influenceri pentru a crește imaginea brand-ului

Construirea credibilității și încrederii prin influencer marketing poate fi o modalitate excelentă de a deschide noi oportunități dedicate brand-ului.

Creare de conținut original și relevant

Ne place să creăm conținut extraordinar care să atragă afacerii dvs. atenția pe care o merită.

Ne folosim de puterea promovării pe Instagram

Avem echipa și instrumentele dedicate pentru a beneficia de expunerea incredibilă pe care o poate oferi promovarea pe Instagram.

promovare instagram

1mld. de utilizatori

Instagram a crescut exponențial în ultima perioadă de timp și nu dă semne de încetinire.

Tipologia reclamelor

Oferim o gama largă de reclame cum ar fi: cu fotografii, reclame video, reclame carusel și reclame la poveste (Story)

Comunitatea ta

Peste 80% din utilizatori urmăresc afacerile pe care ei le adoră, pe Instagram

Instagram Stories

Peste 500 de milioane de utilizatori folosesc zilnic opțiunea de Instagram Stories, un prilej bun pentru Storytelling.

Audiență țintită

Utilizarea tool-urilor puternice pe care Facebook le pune la dispoziție pentru a ajunge la publicul țintă de pe Instagram.

Cel mai bun serviciu de promovare Instagram

Planificarea campaniei

Acordăm tot timpul necesar pentru a vă înțelege afacerea, obiectivele, pentru a ne expune corect publicului țintă și pentru a descoperi cel mai bun mod de a aborda clienții noi și existenți pe Instagram.

Echipa noastră de profesioniști în promovare Instagram va crea un plan de campanie clar și concis care va îndeplini obiectivele afacerii dumneavoastră.

Targetare bullet-proof

Instagram vine cu o mulțime de obțiunți în a-ți găsi publicul țintă pe platforma lor. Dacă ați mai avut succes cu anunțurile de pe Facebook, promovarea pe Instagram este o modalitate excelentă pentru a îmbunătății marca dvs. în online.

Datele dvs. sunt mai valoroase decât credeți.

Instagram ne va permite să folosim listele dvs. de e-mail, listele de clienți și chiar pixelul de urmărire de pe site-ul dvs. pentru a găsi mai mulți clienți similari pe Instagram.

Folosirea acestor date poate fi un mod foarte puternic în găsirea noilor grupări de public țintă în scopul dezvoltării imagini pentru brand-ul pe care îl dețineți.

Odată ce le avem, putem chiar să folosim aceste date și pentru:

Găsirea mai multor utilizatori care au profil asemănător cu clienții existenți

Gruparea persoanelor care vizualizeaza peste 75% din video-urile de promovare

Focusare reclamelor pe persoanele care petrec cel mai mult timp pe site pentru creșterea vânzărilor.

Testarea campaniei

Testarea reclamelor, a profilelor de marketing ale publicului și a obiectivelor campaniei, este un lucru care se face în mod constant pe contul dvs. publicitar. Este important să alocăm o anumită sumă de buget pentru testare, astfel încât să putem găsi noi oportunități, să ne îmbunătățim rezultatele actuale și să depășim competitorii de pe piață.

Optimizare

Aceasta înseamnă îmbunătățirea performanței reclamelor Instagram. Acest lucru ar putea fi creșterea bugetului, modificarea direcționării, schimbarea conținutului creativ sau multe alte lucruri. Optimizarea se reduce la: care este obiectivul dvs.; care este performanța actuală a campaniei; și cum modificăm lucrurile pentru a ne menține în concordanță cu indicatorii KPI ai afacerii dvs.

Scanarea campaniilor

Scalarea cu succes a unei campanii pe Instagram se reduce la date. Care este suma CPA vizată? De cât volum aveți nevoie? În ce țări putem vinde? Cât buget aveți la dispoziție? Folosind aceste date și datele colectate din contul de anunțuri putem realiza un plan de scalare pentru a aduce mai mult volum.

Creativitatea care convertește
în social media marketing prin promovare Instagram

Reclame in Instagram Stories

Creăm conținut video sau foto relevant, intuitiv pe care-l vom prezenta în Instagram Stories, platforma integrată din Instagram care are peste 500 de milioane de de conturi care o folosesc zilnic.

promovare instagram
promovare instagram

Reclame foto

Spunem povestea în locul tău cu un conținut creativ, atrăgător și cu o nuanță de simplitate pentru a fi foarte intuitive.

Reclame Video

Captăm mai multă atenție printr-un video bine structurat, punând în față avantajul unui videoclip care este definit de sunet, imagine și mișcare.

promovare instagram
promovare instagram

Reclame Carusel

Aducem un alt nivel de profund în campaniile de promovare Instagram. Le oferim utilizatorilor posibilitatea de glisare pentru a vedea mai mult conținut video sau foto prin o singură reclamă.

Ai întrebări? Noi avem răspunsul.

Dacă ai și alte întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Din simplul motiv că Instagram vă pune la dispoziție o audiență foarte mare, pe care o puteți diversifica în funcție de profilul ideal al clientului dvs. Totul putând fiind targetat.

Ar trebui să alegi agenția de marketing Highest Media deoarece este formată din experți în reclame publicitare, în strategii de marketing digital. Colaborarea cu o echipă de experți înseamnă că rentabilitatea investiției dvs. Va crește, direcționarea anunțurilor se va consolida și reclamele dvs. Vor fi mai bune, ROI crescut.

Spre deosebire de publicitatea tradițională, cum ar fi radio, TV, panouri publicitare sau publicitate tipărită, publicitatea pe Instagram vă permite să vă creați audiența ideală printr-un profil ideal al cumpărătorului dvs. În funcție de criterii demografice, interese, conexiuni și comportamentele acestora. Le puteți difuza pe orice dispozitiv care are utilizează Instagram.


Serviciile de publicitate nu au un preț fix, cum și bugetele clienților noștri nu sunt toate aceleași. Spre deosebire un client poate cheltui pe lună 500 de euro, procentajul pentru administrarea campaniei este mai mare, dacă un alt client are un buget de 10.000 de euro, procentajul va fi mai mic.

După semnarea contractului, managerul de cont vă va contacta prin e-mail, în maxim 24 de ore. Ulterior, managerul de cont vă va configura contul, va efectua audit Pixel, va solicita lista de clienți și vă va configura campania.

Intră în contact cu o echipă cu experiență în
Promovare Instagram