fbpx

Promovare instagram

În calitate de agenție de social media care se concentrează pe crearea și implementarea de strategii eficiente pentru publicitatea în social media, înțelegem adevărata putere a Instagram și am petrecut ani de zile perfecționându-ne abilitățile în campaniile de promovare pe Instagram și creând campaniile potrivite pentru stimații noștri clienți.

Intră în contact

Servicii de promovare Instagram oferite

Cu totul, de la crearea strategiei până la analiza campaniei, vă putem ajuta să vă atingeți obiectivul preferat în promovarea pe Instagram, fie că este vorba de a crește gradul de conștientizare, de a crește implicarea sau de a câștiga conversii.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Nu doar pentru prieteni

Descoperă toate beneficiile unei pagini de Instagram pentru afacerea ta.

afla mai multe

De ce să ne alegeți pentru o campanie de promovare pe Instagram?

  • Transparență – dorim să vă împărtășim tot ce ține de promovarea pe Instagram pentru contul dvs. – nu numai cele care au funcționat, ci și cele care nu au funcționat. Considerăm că analiza transparentă a datelor este o parte importantă a procesului de testare și învățare.

  • Expertiză înaltă– Echipa noastră are ani de experiență în gestionarea promovarii pe Instagram și a conturilor de marcă pentru o varietate de industrii.

  • Creativitate – suntem mereu cu ochii pe ce este nou și aducem în fața clienților dvs. ce este proaspăt pe piață și stârnește interesul consumatorilor.

  • Urmărirea și raportarea campaniei – Cea mai mare provocare a promovarii pe Instagram este urmărirea performanței și asigurarea unui randament ridicat al cheltuielilor publicitare. Lucrăm dedicat pentru a adapta toate sistemele de urmărire necesare care pot fi implementate și pentru a vă optimiza conturile de rețele sociale în mod regulat pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Servicii de

promovare Instagram

Analytics

Lucrăm cu instrumente de urmărire a datelor pentru a obține informații care indică locul în care fiecare campanie a mers bine (sau greșit), îmbunătățindu-vă în cele din urmă strategia.

Identificarea publicului

Vă putem identifica și evalua audiența, determinând cum să folosiți cel mai bine capabilitățile puternice de direcționare ale Instagram.

Strategie

Putem crea și implementa o strategie de marketing Instagram eficientă, adaptată în mod special obiectivelor mărcii dvs. pentru promovare Instagram

Monitorizarea

Vă putem monitoriza promovarea Instagram, recunoscând orice oportunități sau probleme care apar și răspunzând la rândul nostru. Răspundem și la mesaje de la urmăritori.

Reclame plătite

Reclamele plătite vă ajută să extindeți acoperirea și să câștigați tracțiune pe Instagram. Putem rula procesul de la crearea imaginii până la analiza finală, optimizând campania pe tot parcursul.

Crearea conținutului

Putem programa postări regulate care se vor potrivi perfect cu estetica artistică Instagram. De asemenea, vă putem ajuta să creați o pagină care să atragă adepți reali.

cum lucrăm

Abordarea noastră privind
promovarea pe Instagram

1 DESCOPERIRE ȘI CERCETARE
Investim timp pentru a înțelege totul despre marca dvs. de la produsele dvs. la publicul țintă, la obiectivele dvs. de afaceri.

2 STRATEGIE ȘI PLANIFICARE
Fiecare marcă este unică și meritați o strategie adaptată afacerii dvs. Exact asta vă va oferi echipa noastră.

3 PRODUCEREA DE CONȚINUT UNIC
Vom examina activele dvs. existente și, dacă este necesar, vom crea conținut proaspăt, care este personalizat pentru platforma Instagram.

4 PUBLIC ȘI ȚARGETARE
Ne plac un pic de date și, prin urmare, ne vom asigura că tacticile noastre de direcționare sunt alimentate de cât mai multe informații despre public și de cercetare de cuvinte cheie posibile.

5 CREATIV
Persoanele experte în content writing vor produce elemente uimitoare pentru campania dvs., inclusiv imagini captivante și texte convingătoare.

6 OPTIMIZAREA
Vom monitoriza și optimiza în mod constant campaniile dvs. pe Instagram pentru a ne asigura că cheltuielile dvs. publicitare funcționează cât mai mult posibil.

7 SCALAREA
Tehnicile noastre inovatoare de scalare se vor asigura că promovarea pe Instagram crește în mod constant, oferind volume tot mai mari de clienți potențiali de calitate și ajutându-vă să stimulați vânzările.

8 RAPORTAREA
Vă vom ține la curent cu privire la performanță cu actualizări regulate și aprofundate ale rapoartelor. De asemenea, vom împărtăși informații valoroase și date bogate care pot ajuta la supraalimentarea campaniilor viitoare.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Promovăm pe Instagram clientul nostru ONEFOOD, un distribuitor de alimente pentru retail și HORECA.
promovare instagram, reclame instagram

Beneficiile promovării instragram

Îmbunătățiți loialitatea mărcii

Companiile care se implică în rețelele sociale se bucură de o creștere a imaginii pozitive a mărcii de la clienții lor. Strategiile noastre unice de promovare pe Instagram vă vor ajuta să profitați la maximum de instrumentele pe care le oferă rețelele sociale.

Obțineți clienți potențiali profitabili

Folosind opțiuni avansate de direcționare, Highest Media se va extinde dincolo de strategiile obișnuite de direcționare și va atrage atenția clienților potențiali valoroși pentru afacerea dvs. Acest lucru vă permite să vă folosiți resursele eficient, fără a cheltui prea mult.

Urmăriți rata de conversie

Cu promovarea pe Instagram, aveți ocazia să urmăriți conversiile din anunțurile dvs., oferindu-vă șansa de a înțelege ce funcționează și vă permite să alocați resurse acolo unde acestea dau rezultate măsurabile.

Dă atenție publicului

Dacă dați atenție la ceea ce vorbește publicul, puteți avea o perspectivă mai bună asupra a ceea ce cred clienții dvs. și a ceea ce își doresc, echipându-vă cu informații publicitare de care aveți nevoie pentru a comercializa și a face publicitate și pe alte canale.

Cost redus pentru publicitate

Promovarea pe Instagram va necesita un expert, dar rezultatele cu aceste reclame direcționate sunt uimitoare. Costul pentru promovarea Instagram este mai rentabil decât orice alt canal.

Adresați-vă clientului dvs. din mers

Cu promovarea pe Instagram, aveți ocazia să urmăriți conversiile din anunțurile postate, oferindu-vă șansa de a înțelege ce funcționează și vă permite să alocați resurse acolo unde acestea dau rezultate măsurabile.

FAQ

Întrebări frecvente

Răspunsul scurt este da – promovarea Instagram merită cu siguranță! Instagram are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar, ceea ce o face o platformă extrem de populară, cu o bază vastă de clienți potențiali. În plus, utilizatorii Instagram sunt foarte implicați cu platforma, petrecând în medie 28 de minute pe zi pe aplicație. Cu o bază de utilizatori atât de mare și fideli, Instagram este un loc grozav pentru a vă promova afacerea. Promovarea pe Instagram vă pot ajuta să ajungeți la un nou public, să creșteți gradul de cunoaștere a mărcii și să creșteți vânzările.

O postare boost vă permite pur și simplu să plătiți pentru a crește acoperirea unei postări Instagram existente, în timp ce promovarea oferă mărcilor mai mult control, permițându-le să aleagă postările pe care doresc să le promoveze. În cadrul postărilor promovate, AdManager are un instrument de targetare a audienței mai precis și dezvoltat. 

Întrucât Facebook deține Instagram, atât promovarea pe Instagram, cât și promovare Facebook sunt rulate prin managerul de reclame Facebook. Reclamele pe Instagram au câteva funcții suplimentare pe care reclamele Facebook nu le au.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale