fbpx
Gheorghe Ionescu Sisesti 75B, Bucuresti 0771 210 898 contact@highestmedia.ro

Promovare Google Ads

Promovare Google Ads eficientă

Promovare Google prin configurarea, direcționarea și optimizarea campaniei, veți vedea rezultate corecte.

Indiferent dacă doriți să atrageți trafic către site-ul dvs. web sau să promovați descărcarea aplicației dvs., promovare Google Adwords este motorul de căutare perfect pentru orice campanie de căutare plătită.

Dacă Google deține 75% din cota de piață a căutării , este esențial să nu pierdeți publicitatea pe această platformă.

Atrageți mai mulți clienți cu publicitate Google Ads
complet gestionată de noi

promovare google

La Highest Media, înainte de a configura orice campanie în Google Ads, efectuăm cercetări extinse din industrie și ne planificăm campaniile. Folosind acest lucru, putem construi campanii relevante care vor atrage vizitatori direcționați pe site-ul dvs. web.

Odată ce traficul începe să treacă prin cont, putem obține rapid o imagine a performanței campaniilor. Folosind aceste date, luăm decizii în cunoștință de cauză și optimizăm contul în cauză, aducând mai mulți clienți la un preț mai mic.

Transparenţă

Suntem 100% transparenți cu privire la toate costurile și cheltuielile publicitare.

Optimizare

Optimizare continuă pentru a spori performanța și a oferi rezultate.

Statistici și raportare

Toate campaniile sunt analizate complet și raportate pentru a vă oferi informațiile necesare.

Campanii CPC eficiente

O campanie publicitară plătită pe click de succes poate genera trafic relevant către site-ul dvs. web, poate genera lead-uri sau poate genera vânzări. Dacă acestea sună ca obiectivele dvs., de ce să nu încercați să vă atingeți piața țintă folosind marketingul plătit cu ajutorul motorului de căutare?

Proiectați bine o campanie de promovare Google Ads, iar marca dvs. va apărea deasupra concurenților dvs. în rezultatele motorului de căutare. Highest Media este o agenție specializată în gestionarea promovarii Google Ads care va lucra pentru a se asigura că campania dvs. îndeplinește criteriile de calitate și relevanță, oferind rezultate reale ale afacerii.

promovare google

Servicii Google Ads

Ce poate face o campanie publicitară Google Ads gestionată sănătos pentru afacerea dumneavoastră?

Vedeți marca dvs. prezentată în rezultatele căutării Google pentru căutările relevante

Vizați potențialii cu anunțuri

Sporiți vizibilitatea mărcii dvs. online

Serviciile Google Ads pentru a oferi rezultate solide

Serviciile adwords sunt adaptate pentru a îndeplini cerințele dvs. de marketing, astfel încât anunțurile dvs. vor fi vizualizate de persoanele din locația dvs. țintă care sunt deja angajate în căutarea produselor pe Google. Specialiștii noștri în servicii Google Adwords vor continua să vă rafineze campaniile de căutare plătite pentru a vă maximiza bugetele.

Pentru a crea cea mai bună campanie Google Ads posibilă pentru afacerea dvs., experții noștri Google Ads vor începe cu o cercetare extinsă a cuvintelor cheie, urmată de o strategie detaliată și o copie a anunțului optimizată pentru conversie, pentru a promova cu succes reclame de produse sau reclame ale serviciilor tale.

Ai întrebări? Noi avem răspunsul.

Dacă ai și alte întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Din simplul motiv că Google vă pune la dispoziție o audiență foarte mare, pe care o alegem prin cuvintele cheie pe care le vom folosi, clasându-va pe primele rezultate.

Ar trebui să alegi agenția de marketing Highest Media deoarece este formată din experți în reclame publicitare, în strategii de marketing digital. Colaborarea cu o echipă de experți înseamnă că rentabilitatea investiției dvs. Va crește, direcționarea anunțurilor se va consolida și reclamele dvs. Vor fi mai bune, ROI crescut.

Reclamele Google Ads vor fi plasate atunci când un utilizator caută, spre exemplu este interesat de piatră cubică, site-ul dvs. Va fi clasat în primele rezultate plătite, peste cele organice, iar rata de click este foarte mare.

Serviciile de publicitate nu au un preț fix, cum și bugetele clienților noștri nu sunt toate aceleași. Spre deosebire un client poate cheltui pe lună 500 de euro, procentajul pentru administrarea campaniei este mai mare, dacă un alt client are un buget de 10.000 de euro, procentajul va fi mai mic.

După semnarea contractului, managerul de cont vă va contacta prin e-mail, în maxim 24 de ore. Ulterior, managerul de cont vă va configura contul, va efectua audit pentru stabilirea cuvintelor cheie relevante și vă va configura campania.

Intră în contact cu o echipă cu experiență în
Promovare Google Ads