fbpx

Atrageți mai mulți consumatori cu promovarea Google Ads

promovare google ads

Cuprins Articol

Google este cel mai mare motor de căutare la nivel mondial, cu milioane de interogări zilnice. Promovarea Google Ads vă poate aduce față în față cu potențiali consumatori ce realizează căutări despre cuvinte cheie ce au legătură cu serviciile/produsele/afacerea  pe acest motor de căutare. 

promovare google ads

Ce sunt Google Ads?

Google Ads este programul de publicitate online al Google. Prin promovare Google Ads, puteți crea anunțuri online pentru a ajunge la oameni exact atunci când sunt interesați de produsele și serviciile pe care le oferiți. Google Ads este un produs pe care îl puteți folosi pentru a vă promova afacerea, pentru a vă ajuta să vindeți produse sau servicii. De asemenea, pentru a crește gradul de conștientizare și pentru a crește traficul către site. Conturile Google Ads sunt gestionate online, astfel încât să vă puteți crea și modifica campania publicitară în orice moment, inclusiv textul publicitar, setările și bugetul.

Cum funcționează promovarea Google Ads? 

Google Ads funcționează pe un sistem de licitație, care are loc de fiecare dată când un utilizator efectuează o căutare de cuvinte cheie.

Pentru a câștiga licitațiile Google Ads și pentru a vedea anunțul în Google afișat pentru cuvinte cheie relevante, va trebui să vă optimizați Scorul de calitate și suma licitată. Cu cât Scorul de calitate este mai mare, împreună cu suma licitată, cu atât este mai bună poziționarea anunțului. Următorii factori (printre alții) vă afectează Scorul de calitate:

  • Relevanța anunțului Google pentru interogarea de căutare
  • Relevanța cuvântului cheie Google pentru grupul de anunțuri
  • Relevanța anunțului pentru pagina sa de destinație
  • Rata de clic (CTR) istorică a anunțului și a grupului său de anunțuri
  • Performanța istorică generală a contului 

promovare google ads

Cât costă o promovare Google Ads? 

Costul de promovare pe Google Ads poate varia în funcție de anumiți factori. Inclusiv competitivitatea cuvintelor cheie și a industriei, locația geografică, calitatea campaniilor  publicitare și multe altele.

Instrumentul de analiză al Google Ads vă permite să măsurați performanța anunțurilor. Puteți urmări impactul, cheltuielile totale ale campaniei, numărul de achiziții și conversiile.

Promovarea Google este o metodă foarte bună de a vă promova produsele sau serviciile oferite de afacerea proprie. Aceasta poate atrage potențiali consumatori pe website-ul acesteia, putând fi convertiți, ulterior, în achiziții.  

Dacă aveți în vedere promovarea Google Ads, agenția noastră vă poate ajuta să aveți cele mai bune rezultate. Noi clasăm site-ul afacerii pe prima pagină a motorului de căutare, garatând mai mulți vizitatori și potențiali cumpărători. 

Articole de interes:
Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale