fbpx
Gheorghe Ionescu Sisesti 75B, Bucuresti 0771 210 898 contact@highestmedia.ro

Optimizare SEO

Domina printr-o poziționare mai bună în rezultatele Google printr-o campanie de optimizare seo.

Depășește concurența în rezultatele de căutare Google prin rank-area site-lui prin promovare seo în primele poziții.

îmbunătățind substanțial vizibilitatea motorului de căutare, printr-o strategie eficientă de servicii seo bazată pe rezultate de către o agenție seo dedicată nevoilor afacerii tale.

Ce înseamnă optimizare SEO și cum te poate ajuta?

În urma analizei cuvintelor cheie relevante, una dintre metode este de a concepe o strategie de link building și texte care să facă motorul de căutare Google (sau altele) să înțeleagă ce se prezintă pe site-ul tău, și astfel să îl recomande celor care caută informații bazate pe analiza cuvintelor cheie.

Este recomandat să accesezi servicii optimizare SEO dacă nu vrei să rămâi în urma competitorilor tăi. Lupta pentru a fi primul rezultat pe Google se dă între sute sau zeci de companii. Iar tu trebuie să fii primul cu ajutorul strategiei eficiente.

optimizare seo
optimizare seo

Audit SEO Gratuit

este o evaluare a unui site web care clasifică site-ul pentru capacitatea sa de a apărea în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP). Auditurile sunt finalizate prin verificarea fiecărui pas din lista dvs. de audit și găsirea oricăror probleme care trebuie reparate sau îmbunătățite pentru a spori performanța motorului de căutare a paginii.

Optimizare SEO On-Page

Face referire la procesul de optimizare a tuturor elementelor din site-ul tău. Acestea pot fi cuvinte cheie și optimizare conținut text, elemente html din pagina, sitemap-ul, optimizare viteza site.

Optimizare SEO Off-Page

Optimizarea SEO Off-page este cea care are scopul să obțină creșterea vizibilă în motoarele de căutare, prin diferite metode: social media, articole, advertoriale care vor face trimitere prin link către site-ul optimizat.

Cum decurge optimizarea SEO

Optimizare SEO On-Page

Începem pe site, creăm optimizarea seo după ce efectuăm auditul seo si rezolvăm problemele existente de pe site sau magazinul tău online.

optimizare seo

Analiza On-Page

Efectuam auditul SEO prin intermediul tool-urilor premium pe care le folosim. Cu ajutorul acestora putem determina și evalua aspectele tehnice precum codul html, permisiunea de indexare și aspecte legate de setările on-page ale adreselor URL.

Ce analizăm în procesul de audit SEO On-Page:

Optimizare SEO Off-Page

Analizăm competitorii tai, punând în practică campanii eficiente și necesare pentru ca tu să-i întreci.

optimizare seo

Analiza off-Page

Efectuăm auditul SEO Off Page pentru site-ul dvs. sau magazinul online, împreună cu analiza pe baza principalilor competitori din piața.

Ce analizam in procesul de audit SEO On-Page:

Ai întrebări? Noi avem răspunsul.

Dacă ai și alte întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Deoarece vrei ca site-ul afacerii tale să apare printe primele rezultate din căutările utilizatorilor. Un site de calitate și care este ușor de găsit va aduce mai mulți clienți, cititori și vizitatori pe site.

Faptul că activitatea companiilor se mută tot mai mult în online, crește și concurența, iar fără un site bine structurat și optimizat, vei pierde în fața acestora.

SEO este acronimul pentru Search Engine Optimization adică Optimizare Pentru Motoarele de Căutare( Google, Safari, Bing, etc.). SEO este un instrument de marketing online prin care se modifică sau se editează conținutul site-ului(text, imagini, adrese URL, etc.) astfel încât să fie considerat relevant pentru Google.

Prețul pentru servicii optimizare seo variază în funcție de agenția de marketing aleasă și de site-ul tău. Costul serviciilor noastre va depinde de nevoile unui client. Lucrăm cu o gamă largă de companii și nevoile, cerințele, rezultatele dorite și bugetul pot varia. Câțiva dintre

 

Parametrii care sunt de luat în calcul:

Cat de mare este site-ul web

Cat de competitiva este nisa piața dvs. de afaceri?

Unde va clasați în prezent pentru cele mai importante cuvinte cheie si cum doriți sa rank-ati?

Cate cuvinte cheie doriți sa vizați?

Care este prezenta dvs, existent pe web?

Care este nivelul de angajament?

Cat de active a fost afacerea dvs. în social media? Marketing prin E-mail? Creare de conținut? Marketing video?

 Atunci când adaugi conținut nou pe site, SEO recomandă o serie de acțiuni pe care trebuie să le aplici textului pentru a fi cât mai valoros și relevant.

Acestea pot fi: Cuvintele cheie relevante, legăturile interne, legăturile externe (backlinks), lungimea textului, descrierea meta, imagini.

Cuvintele cheie si expresiile de cuvinte cheie sunt un element central al optimizarii motorului de căutare. Alegerea celor mai bune cuvinte cheie pentru site-ul dvs. web și optimizarea SEO este foarte importantă pentru a obține trafic organic, din căutări, către site-ul dvs.

Intră în contact cu o echipă cu experiență în Optimizare SEO