fbpx

Optimizare SEO

Highest Media are o experiență de peste 7 ani în serviciul de optimizare SEO, cu peste 100 de campanii de optimizare SEO în portofoliu.

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este optimizare site-ului cu scopul de a vă poziționa pe Google.

Intră în contact

Dezvoltați-vă afacerea cu optimizarea SEO și obțineți rezultate impresionante

Prin cercetarea cuvintelor cheie și prin optimizare SEO, afacerea dvs. va câștiga vizibilitatea pe care o merită pentru a o adăuga eficient la rezultatul final.

On-page SEO

Se referă la factorii și tehnicile SEO concentrate pe optimizarea aspectelor site-ului dvs. care sunt sub controlul dvs.

Off-page SEO

Implică factorii și strategiile SEO axate pe promovarea site-ului sau a mărcii dvs. pe web.

Local SEO

Practică de optimizare SEO pentru a crește traficul și potențialii clienți din căutarea locală.

Cum va ajuta o agenție SEO în acest proces?

8 pași pentru succesul unui proces de optimizare site

 

SEO este un proces. Este nevoie de timp și de multă cercetare pentru a găsi ceea ce se conectează cu publicul dvs. pentru a obține succesul în rezultatele căutării organice. De aceea, procesul nostru de optimizare SEO începe cu tine. Îți cunoști cel mai bine afacerea, iar obiectivele tale vor acționa ca forță motrice din spatele strategiei tale SEO. 

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Crește veniturile cu Optimizarea SEO

Vă vom spune ce trebuie făcut pentru a vă afișa site-ul pe pagina 1 a Google.

afla mai multe

De ce să ne alegi pentru servicii de optimizare SEO?

Experiența contează

De mai bine de 7 ani, Highest Media a ajutat companiile din toate industriile să-și dezvolte prezența online pentru a genera mai multe venituri. Avem experiența și poveștile de succes ale clienților pentru a sprijini afacerile de orice dimensiune care doresc să crească traficul online și să-și dezvolte clienții potențiali. 

Profesionisti SEO dedicați 

Simplificăm procesul de optimizare seo a site-ului pentru clienții noștri. Una dintre multele moduri prin care realizam acest lucru este oferind fiecărui client un singur punct de contact pentru a vă gestiona proiectul. 

Transparență totală 

Menținem o transparență deplină, astfel încât să puteți vedea direct cum eforturile noastre din servicii SEO vă cresc veniturile online. Raportarea noastră personalizată și aprofundată include acces 24/7 la un portal online pentru clienți, rapoarte Google Analytics pentru a oferi o imagine de ansamblu completă a performanței SEO a site-ului dvs., clasamente actualizate periodic ale cuvintelor cheie și o defalcare lunară a sarcinilor SEO pe care le-am efectuat .

De ce să ne alegi

Procesul nostru spre succes de optimizare seo

SEO este un proces. Este nevoie de timp și de multă cercetare pentru a găsi ceea ce se conectează cu publicul dvs. pentru a obține succesul în rezultatele căutării organice. De aceea, procesul nostru de optimizare SEO începe cu tine. Îți cunoști cel mai bine afacerea, iar obiectivele tale vor acționa ca forță motrice din spatele strategiei tale SEO.

Obiective

Consultanții noștri din agenția SEO cu experiență lucrează cu dvs. pentru a vă defini obiectivele de marketing digital, dezvoltând o platformă inițială pentru a începe să-ți creezi planul SEO.

Auditul site-ului

Parcurgând site-ul dvs. web, obținem o mai bună înțelegere a punctelor forte și a punctelor slabe ale poziției dvs. actuale. Folosind o gamă largă de instrumente SEO, identificăm și prioritizăm elementele site-ului dvs. care vă vor oferi cele mai multe beneficii.

Analiza competitivă

SEO este o componentă vitală pentru asigurarea vizibilității online a afacerii dvs. Construim fiecare site web ținând cont de SEO. Designerii și dezvoltatorii noștri web respectă toate liniile directoare SEO, normele de accesibilitate, pentru a face motorul de căutare prietenos cu site-ului dvs.

Cuvinte cheie

Această fază critică de optimizare site implică o analiză aprofundată a termenilor de căutare populari. Echipa noastră analizează volumul de căutare, concurența și oportunitatea pentru a identifica termenii care sunt cei mai valoroși pentru creșterea afacerii dvs.

Conținut optimizat

Specialistii noștri SEO creează conținutul potrivit pentru o optimizare SEO, ținând cont de datele colectate în pașii anteriori. Echipa noastră dezvoltă conținut unic, menit să atragă clienții dvs. și să performeze în motoarele de căutare pentru optimizare SEO.

Implementarea

Folosind harta noastră de cercetare și optimizare SEO, se aplică optimizarea pe pagina site-ului dvs. Urmărim toate schimbările pe care le facem, ajutând echipa noastră să evalueze eficacitatea planului nostru.

Monitorizarea

Monitorizăm performanța site-ului dvs., căutăm noi oportunități și îmbunătățim conținutul acolo unde este nevoie pentru a continua procesul de optimizare SEO.

Raportare

Continuăm să monitorizăm și să raportăm periodic performanța site-ului dvs. Aceasta include verificarea datelor dvs. de analiză împreună cu starea generală a site-ului dvs., permițând echipei noastre să rămână la curent cu poziționarea site-ului dvs. pe piață.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Derulăm campanii de Optimizare SEO în zona de retail și HORECA, industrie alimentară ONEFOOD, industria prelucrării lemnului ARDE.RO și zona medicală, în ortopedie.
optimizare seo
FAQ

Întrebări frecvente

Google a răspuns personal la aceasta pentru tine. Ei spun că, în majoritatea cazurilor, SEO poate dura între 4 luni și un an pentru a vă ajuta afacerea să implementeze mai întâi îmbunătățiri și apoi să vedeți potențialele beneficii.

Da, oferim o suită completă de soluții de marketing pentru motoarele de căutare care includ design web, social media marketing, redactare și management PPC. Ca echipă, am reușit să ne extindem expertiza și să ne dezvoltăm în continuare serviciile pentru a oferi strategii complete de marketing digital pentru clienții noștri.

Optimizarea SEO este cea mai bună modalitate de a vă promova afacerea.Cu optimizarea pentru motoarele de căutare, veți obține trafic doar având grijă de site-ul dvs. Importanța tot mai mare a specialiștilor în marketing și a experților SEO este un exemplu viu al motivului pentru care SEO este esențial. Cu un buget minim de marketing, companiile pot obține trafic de calitate pe site-urile lor web. Rata de conversie depinde apoi de ofertele furnizorului de servicii. Optimizarea pentru motoarele de căutare este o necesitate pentru companiile din era digitală. Fără SEO, site-ul dvs. este doar un alt site printre milioane de alte site-uri.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale