fbpx

DIGITALIZARE IMM

Soluții complete pentru implementarea cu succes a pachetului digital

În programul Start-Up Nation 2022 o condiție obligatorie este pachetul digitalizare imm (fonduri pentru digitalizare). Acesta are drept scop promovarea și dezvoltarea afacerii la început de drum.

Tehnologia de care dispunem ne permite să implementăm procesul de digitalizare în cel mai scurt timp și într-un mod facil. Acesta îmbunătățește performanțele companiei, salvează timp și buget și valorifică oportunitățile necesare pentru dezvoltarea unei afaceri. 

digital-imm-catalin

Catalin Tache
Digital Solutions Specialist

Servicii dedicate pentru pachetul de Digitalizare IMM

Personalizate, adaptate bugetului, industriei, cerințelor și nevoilor imm-urilor. 

Website de prezentare

Responsive pentru orice dispozitiv, rapid și securizat, cu design modern & optimizat SEO.

Crearea unui magazin online

Responsive pentru orice dispozitiv, rapid și securizat, cu design modern, curierat integrat, gestiune stoc-uri, sincronizare gestiune, integrare plati online, optimizat SEO

Optimizare SEO

Optimizarea continutlui, a functionalitatilor, promovarea afacerii prin Off-Page SEO, advertoriale SEO optimizate.

Promovare online

Promovare performantă a afacerii website-ului sau magazinului online prin intermediul Facebook, Instagram, Google & TikTok

Suport

Pentru înregistrarea domeniului web, alegerea și configurarea hostingului.

Mentenanță

Mentenanță și suport pe perioada implementării.

Intră în contact acum și solicită o ofertă personalizată pentru digitalizare

Vom fi alături de tine și după predarea website-ului sau magazinului online

În pachetul de digitalizare imm este inclus și serviciul de Mentenanță și Suport, astfel vom răspunde la orice problemă sau întrebare vei avea legată de funcționalitatea și accesibilitatea website-ului sau a magazinului online. 

Chiar și după predarea soluției de digitalizare, echipa va fi disponibilă pentru a rezolva orice neclaritate sau problemă apărută ulterior. Totul pentru a facilita dezvoltarea afacerii tale. 

Completează formularul

PORTOFOLIU

Din 2020

Povești de succes

Ne mândrim mereu cu rezultatele pe care le avem, în special când clienții sunt întotdeauna mulțumiți de munca depusă. 

Ce ne face diferiți?

+ 0 ani
EXPERIENȚĂ
+ 0 clineți
ÎNCREDERE
+ 0 campanii
REUȘITĂ
GATA SĂ-ȚI DIGITALIZĂM AFACEREA

Ne ocupăm atât de crearea soluțiilor digitale, cât și promovarea și optimizarea acestora. Nu trebuie să cauți în mai multe locuri pentru a investi pachetul de digitalizare imm.

EXPERIENȚĂ

Am lucrat cu diverși clienți dintr-o multitudine de industrii. Știm cum funcționează fiecare industrie și cum să profităm de oportunitățile apărute în acest domeniu.

Mereu aproape de afacerea ta

Suntem oricând disponibili pentru neclaritățile apărute pe parcursul procesului de implementare a pachetului de digitalizare imm, iar de probleme ne ocupăm noi.

Testimoniale

Rashid - Urbancarspa
Read More
Au fost foarte eficienți și au livrat site-ul web la timp și în limita bugetului. Recomand cu căldură această echipă oricui are nevoie de servicii de dezvoltare web. -
Mustafa - arde.ro
Read More
Am avut o experiență uimitoare cu echipa de dezvoltare web. Mi-au răspuns la toate întrebările și mi s-au oferit sugestii pentru a se asigura că produsul final a îndeplinit nevoile mele.
Teodora - ArsNova Dance Studio
Read More
Reclamele Instagram și Facebook mi-au adus lead-urile de care aveam nevoie, intr-o luna au reusit ceea ce altii n-au reusit in 6 luni. Pentru următoarea campanie, o să apelez din nou la echipa Highest Media.

PARTENERI OFICIALI

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale