fbpx
Gheorghe Ionescu Sisesti 75B, Bucuresti 0771 210 898 contact@highestmedia.ro

Graphic Design

Suntem o echipă cu experiență în graphic design, logo, grafică digitală și grafică print DTP.

Designerii grafici sunt cu experiență, nu doar că dau culoare ideilor dumneavoastră ci și o conturează, făcând-o să prindă viață prin talent și experiența ce ne recomandă pe orice segment de piață.

De ce Graphic Design?

Credem în satisfacerea nevoilor clienților noștri. Acesta este motivul pentru care oferim soluții inteligente de comunicare creativă peste tot, de la design de logo până la grafică web, business carduri, bannere, flyere, postere, grafică vectorială, branding și identitate vizuală, grafică publicitară grafică digitală pentru canalele de social media și multe altele.

Totul este aici. Cu ochii noștri atenți la detalii, cu originalitate și profesionalism, serviciile noastre de design grafic, design de site-uri web și logo design se potrivesc aspirațiilor dvs. și respectă termenele limită.

Grafică Web

Graphic Designerii noștri îți pot oferi o mulțime de creativitate prin: ilustrație, animație, fotografie, pentru a satisface orice brief de design.

Grafică Print DTP

Graphic Designerii noștri dau culoare ideii tale pentru materialele de tiparit prin grafică în format vectorial și de expunere pe suprafețe mari prin servicii de grafică vectorială.

Web Design

Designerilor noștri prin talentul lor, vor atrage utilizatorii, iar ei se vor alătura sau vor cumpăra. Strategiile noastre de optimizare a motoarelor de căutare vor asigură că site-ul dvs. web va ieși în top în rezultatele motoarelor de căutare.

Companiile vin la noi când vor să lucreze cu experți. Expertiză noastră este întotdeauna concentrată pe a-i ajuta să-și realizeze obiectivele. Așa cum am spus în partea de sus a paginii, designul grafic, indiferent de forma pe care o ia, este despre comunicare. De la primul nostru contact, până la livrarea finală, prioritatea noastră este să interpretăm nevoile dvs., să găsiți echilibrul dintre estetică și funcționalitate și să creați un design grafic care să vă funcționeze. Vrei să afli mai multe?

Graphic Design: creare logo vectorial

Prin serviciul de branding și identitate vizuală, vom apela la crearea logo-ului în format vectorial pentru a putea fi folosit de către tine oriunde pe web și să poată fi printat pe orice suprafață fără să-și piardă calitatea.

Ai întrebări? Noi avem răspunsul.

Dacă ai și alte întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Aproape totul. Vă putem ajuta cu: web design, design de logo-uri, grafică vectorială DTP, illustrare, manipulare fotografie.

Ar trebui să alegi agenția de marketing Highest Media deoarece este formată din experți în graphic design, nu e doar pasiune și talent, ci și experiență.

După semnarea contractului, managerul de cont vă va contacta prin e-mail, în maxim 24 de ore. Ulterior, managerul de cont vă va informa cu privire la statusul proiectului și vă va prezenta varianta sau variantele finale ale graficii intr-o ședință.

Desigur! Dacă nu sunteți sigur ce să dezvoltați pentru ideea creări graficii dorite, vă vom ajuta în determinarea întregului proces pentru a atinge obiectivele brand-ului dvs printr-un graphic design de calitate.

Drepturile de autor pentru toate lucrările efectuate de Highest Media sunt transferate client imediat după achitarea integrală. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a folosi orice lucrare în scopuri promoționale.

Intră în contact cu o echipă cu experiență în
Graphic Design