fbpx
Gheorghe Ionescu Sisesti 75B, Bucuresti 0771 210 898 contact@highestmedia.ro

Creare Magazin Online

Creare Magazin Online Proiectăm, dezvoltăm și stimulăm soluții comerciale

Creare magazin online este serviciul care nu doar că oferă un web design uimitor, ci punem în centrul dezvoltării magazinului virtual experiența utilizatorului. Realizarea magazinului online trebuie să fie ușor de utilizat, complet funcțional și securizat. Cu ajutorul unei echipe dedicate de graphic designeri, dezvoltatori și specialiști în marketing digital, punem în considerare fiecare mișcare pe care vizitatorul o va face pe site, de la momentul în care vizitează, până când face o achiziție și modul prin care reușim să-l convingem să revină din nou către platforma e-commerce. Vizitatorii magazinului online se vor aștepta mereu să aibă o experiență excelentă în cumpărăturile online și de aceea suntem aici pentru a va realiza magazinul online ideal.

Creare Magazin Online

te ajutăm să-ți alegi platforma potrivită pentru magazinul online

Dezvoltăm magazine online la cheie pe platforme precum Shopify, Magento, PrestaShop, Cs.Cart și Woocommerce.

Optimizat

Optimizarea site-ului web este procesul de îmbunătățire a experienței utilizatorului pe site-ul dvs. web, este, fără îndoială, una dintre cele mai importante inițiative de business în care puteți investi. Experiența utilizatorului poate stimula angajamentul sau poate îndepărta utilizatorii.

Responsiv

Oferiți o experiență de cumpărături perfectă cu un magazin online responsive pe dispozitivele mobile, care funcționează la fel de bine pe orice tip de browser web pentru telefon sau tabletă. Conceptul de responsiv este un prim pas important și vital pentru o mai bună poziționare în rezultatele motoarelor de căutare, pe lângă viteza de încărcare, seo și optimizarea magazinului online.

Administrabil

Îți administrezi eficient stocurile produselor, grupurile de clienți, statisticile vânzărilor, newsletter-ele într-un mod practic, cu ajutorul integrărilor noastre. Vei avea acces la statistici amănunțite despre vizitatorii tăi și vei putea face campanii de promovare pe vizitatorii care au accesat magazinul online.

Optimizare SEO On-Page

Conținutul magazinului online trebuie să fie optimizat seo pentru motoarele de căutare cu scopul de a atrage mai mulți clienți relevanți pe nișa în care doriți să vindeți, de aici rezultând convertirea vizitatorilor în clienți prin căutările organice.

Punctele forte ale unui
magazin online la cheie

Curier integrat

În magazinul tău online vom integra serviciul de curierat convenabil ție, pentru a automatiza și ușura procesul de comanda-livrare.

creare magazin online

Plăți securizate

Orice metodă de plată din magazinul tău va fi integrată de către echipa noastră de dezvoltatori web care vor facilita o gamă largă de metode plată convenabile oricărui tip de cumpărător.

creare magazin online

Sistem de facturare

Integrarea sistemului de facturare va avea ca scop emiterea facturilor chiar din intermediul panoului de administrare sau poți opta pentru serviciile de contabilitate preferate de tine.

creare magazin online

User friendly

O experiență user-friendly înseamnă ca tot procesul de la vizită, navigare și plasare comandă să fie cât mai intuitiv clientului, pentru a realiza conversia, plata.

Creare Magazin Online

Alegeți cele mai bune soluții

Blog

Conținutul blogului este reprezentat de articole, care vor conține informații relevant despre produsele și nișa dumneavoastră de activitate, având ca scop, creșterea ratei de conversie și nu în ultimul rând creșterea autorității site-ului în rezultatele motoarelor de căutare prin conținut relevant.

Compara produse

Clienții trebuie să poată interacționa cu instrumentul de comparație într-un mod eficient și intuitiv, pentru a le satisface nevoile cu privire la decizia de achiziție dintre unul sau mai multe produse.

Vouchere

Fidelizarea clienților este un factor important prin care vei putea crește imaginea brand-ului tău în comunitatea ta de clienți existenți și nu numai. Poți crea campanii care vor conține reduceri pentru clienții noi, în funcție de anotimp sau de stocuri.

Newsletter

E-mail Marketing-ul este o parte importantă a digital marketing-ului și de aceea aceste tipuri de campanii, au ca menținerea legăturii cu clienții deja existenți, prezentarea noilor oferte, campanii, concursuri, acordării de vouchere și oricărei alte informații.

Import/Export

Această opțiune va ușura munca dumneavoastră sau a administratorului de magazin online, putând prin câteva click-uri importa sau exporta stocurile produselor respectând o structură predefinită.

Unelte analitice

Oferim soluții complete prin care tu să măsori orice interacțiune de pe magazinul tău online, pentru a vedea performanța traficului, ratei de conversie prin Google Analytics și integrarea Facebook Pixel pentru a crea audiențe custom pe vizitatorii cu profil de publicitate asemănător cu clienții deja existenți.

Marketing Afiliat

Oferim oportunitate integrării marketing-ului afiliat care este definit de o strategie de marketing bazată pe performanță. Un afiliat care nu reușește să convingă consumatorul să cumpere, nu va primi comisionul, dar totuși tu câștigi vizibilitate.

Categorii clienți

Gruparea clienților te ajută să înțelegi mai bine comunitatea pe care o ai sub umbrela brand-ului tău, așadar vei putea lua decizii benefice care vor genera rezultate prin strategii bine targetate către grupurile tale de clienți.

Creare Magazin Online

Suntem pasionați nu numai de design, ci și de conversii.

Avem succes atunci când și clienții noștri au.

Este important ca partenerul dvs. de dezvoltare să înțeleagă ce poate determina creșterea comerțului electronic. Highest Media este cel mai bun punctaj. Suntem o companie cu experiență în realizare magazin online profesional și știm ceea ce contează. De la elaborarea unui web design intuitiv care va transforma vizitatorii dvs. în clienți până la scrierea codului care asigură o securitate mai bună. 

Ne mândrim cu construirea magazine online de ultimă oră, rapide, prietenoase cu dispozitivele mobile și SEO friendly, permițând site-urilor dvs. să se claseze rapid pe Google și alte motoare de căutare. 

creare magazin online
creare magazin online

Creare magazin online bazat pe rezultate

Abilitățile și experiența noastră asociate cu viziunea dvs. vor debloca adevăratele posibilități ale platformei e-Commerce-ului. Cu experiența noastră de ani de zile, putem profita de punctele forte ale fiecărei platforme și putem livra magazine online care oferă o navigare ușoară, caracteristici mai bune pentru coș și o plată mai rapidă.

Creare Magazin Online

O abordare corectă atunci când timpul este foarte prețios

Fiecare afacere este diferită și fiecare necesită o abordare diferită. Suntem la dispoziția dvs. pentru a furniza soluții care vor funcționa pentru magazinul web.

Ai întrebări? Noi avem răspunsul.

Dacă ai și alte întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Astăzi, oamenii au foarte puțin timp să cumpere articole din magazinele fizice. Ei preferă să își acceseze dispozitivele mobile sau computerul pentru a cumpăra online. Deținerea unui magazin online pentru afacerea dvs. Vă va ajuta să căpătați această majoritate a clienților și să-i informați cu privire la toate cele mai recente produse și servicii.

Etapele le vom prezenta în ordine, și anume: achiziția domeniului web, crearea logo-ului, proiectarea site-ului, obținerea API-urilor pentru metodele de plată, numărul de extensii necesare pentru rularea magazinului online, programarea backend pentru încărcarea produselor, gestionarea comenzilor, expedierilor și optimizarea seo pentru motoarele de căutare.

În prima etapă vom solicita detalii despre produse în formate adecvate importării și exportării lor, fotografi, un acord. În cea de a doua, va trebui să stabilim toate textele care vor fi pe site și în exteriorul site-ului care au ca scop publicitatea brandului dvs.

Echipa noastră de scriitori și graphic designeri cu experineță vor cerceta ș vori gândi fiecare aspect pentru a vă înțelege brand-ul și audiența specifică nișei dvs. Pentru oferi conținut original, de calitate și targetat.

Dacă în prezent ați decis liber că vă doriți un magazin online pe WordPress cu Woocommerce, acest lucru mai mult ca sigur va genera o migrare pe o nouă platformă. De ce? Noi nu vă recomandăm să creați asemenea magazine online pentru ceva care va depăși cu ușurință cifra de 3000 de utilizatori. Totul depinde de bugetul dvs. De început și cum doriți să puneți temelie proiectului dvs. Noi avem soluții integrate pentru aproape orice buget.

Intră în contact cu o echipă cu experiență în Creare Magazin Online