fbpx

Creare Magazin Online

În calitate de lideri în proiectarea și dezvoltarea comerțului electronic, Highest Media are o experiență de neegalat în creare magazin online profesionale, inovatoare și foarte personalizate. Experții noștri în realizare magazin online la cheie sunt pregătiți să ofere integrări de sistem și asistență completă.

Intră în contact

Îmbunătățiți-vă creșterea cu soluțiile noastre de creare magazin online

Magazinul online este vitrina dvs. digitală. Nu numai că este o platformă pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea online, dar magazinul online va genera, de asemenea, mai multe oportunități de a contribui la obiectivul final. Clienții potențiali pot face cumpărături examinând produsele sau serviciile de pe site-ul dvs. și pot face o achiziție online din confortul propriei case.

DEZVOLTARE AGILĂ

flexibilitatea și adaptabilitatea ne face să putem răspunde rapid la orice schimbare și problemă apărută.

Mobile Friendly

soluțiile noastre de magazin online la cheie apar în mod constant atrăgătoare și la fel de securizate, putând fi adaptate oricărui mediu de vizualizare.

UI/UX atrăgător

proiectarea paginilor interactive UI/UX care comunică eficient cu clienții noștri.

ETAPA DE DEZVOLTARE

îmbunătățirea magazinelor online cu caracteristici și funcționalități dinamice pentru a executa sarcini complexe mai simplu și mai rapid.

Tehnologii eficiente

folosind cele mai recente tendințe și tehnologii pentru a crea o arhitectură fundamentală a magazinelor online.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Nu totul se rezumă la fizic

Magazinul online este mai eficient și mai comod pentru consumatori decât un magazin fizic.

afla mai multe

De ce noi pentru magazinul tău online?

Dacă sunteți o afacere care dorește să dezvolte un magazin online la cheie personalizat, Highest Media oferă personalul calificat și soluțiile pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele pe scară largă.

Cu funcții nesfârșite și funcționalități complexe, depășim limitele de creare magazin online pentru a aduce noi idei la viață. De la consultanță inițială și brainstorming, până la dezvoltare și implementare, proiectul dumneavoastră va fi gestionat profesional și creativ.

la Highest Media proiectăm site-ul dvs. web pentru a se potrivi cu brandul dvs., viziunea dvs. și nevoile dvs.

echipa noastră de realizare magazin online are experiența necesară pentru a crea funcționalități personalizate pentru a face site-ul dvs. mai ușor de cumpărat și mai ușor de gestionat.

designerii noștri web de magazin online pot crea un front-end complet și șlefuit, în timp ce dezvoltatorii noștri experți în creare magazin online se ocupă de restul. Highest Media oferă soluții de magazin online furnizate de dezvoltatori web experți. Capacitățile noastre de comerț electronic se referă la livrare, asistență și întreținere.

vizibilitatea completă a proiectului și mai multe linii deschise de comunicare din prima zi. Suntem disponibili atunci când aveți nevoie de noi și vă actualizăm continuu cu privire la starea proiectului dumneavoastră.

  • ajutăm brandurile să înțeleagă rolul pe care digitalul îl poate juca în realizarea oportunităților strategice și în rezolvarea problemelor de afaceri din lumea reală, păstrând întotdeauna accentul pe experiența clientului și pe rezultatele generate.

SERVICIILE NOASTRE DE
CREARE MAGAZIN ONLINE

Descoperire și cercetare

Începem fiecare proiect cu o cercetare detaliată pentru a înțelege ce face afacerea dvs. De acolo, vă prezentăm o varietate de recomandări care se aliniază nevoilor dvs. de afaceri și tehnologie.

EXPERIENȚA UTILIZATORULUI

Designerii noștri certificați lucrează cu echipa noastră de dezvoltare în realizare magazin online pentru a stabili o bază solidă pentru funcționalitatea magazinului dvs. Folosind strategia dvs. generală, creăm wireframes-ul și arhitectura site-ului dvs. pentru un magazin online la cheie.

Conceperea magazinului online

Designerii noștri creează interfețe moderne care dau viață conceptului site-ului dvs. Folosim imagini, ilustrații și animații pentru a crește implicarea și pentru a inspira conversii.

DEZVOLTARE FUNCȚIONALITĂȚI CUSTOM

Echipa noastră este certificată în creare magazin online și vă aduce designul la viață cu funcționalități receptive și personalizate.

SEO FRIENDLY

Magazinul este la fel de bun ca traficul pe care îl atrage. De aceea, echipa noastră de marketing lucrează direct cu dezvoltatorii noștri pentru a optimiza conținutul site-ului și produsele dvs. pentru a le afișa în rezultatele de căutare organice.

MIGRAREA CONȚINUTULUI

Indiferent dacă transferați conținut existent sau migrați întregul catalog de comerț electronic, suntem aici pentru a ne asigura că merge fără probleme. Apoi, vă ajutăm să vă optimizați conținutul pentru lizibilitate, timp de încărcare și receptivitate.

TESTAREA CALITĂȚII

Îmbunătățim treptat site-ul dvs. rulând teste A/B și multivariate. Edităm îndemnurile și culoarea butoanelor pentru a crea un ciclu de optimizare constantă – îmbunătățind în cele din urmă performanța site-ului dvs.

SUPORT WEB

De la actualizări de software până la designul paginii și dezvoltarea suplimentară a magazinului online la cheie, suntem aici pentru a ne asigura că site-ul dvs. crește odată cu afacerea dvs. în timp. Chiar și după lansare, suntem o resursă pentru a vă menține site-ul să funcționeze ca în ziua în care a fost lansat.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Suntem în procesul de crearea unui magazin online pentru ONEFOOD, un distribuitor de alimente pentru retail și HORECA.
CREARE MAGAZIN ONLINE
FAQ

Întrebări frecvente

Da, vă va îmbunătăți baza de clienți. Un magazin local va avea clienți din localitatea sa. În timp ce cu un magazin online, veți avea o bază de clienți la nivel național. Odată cu asta, veți observa și o creștere a vânzărilor.

Întreținerea regulată este esențială pentru ca un site web să își stabilizeze flexibilitatea și fiabilitatea. Întreținerea corespunzătoare ar ajuta la asigurarea securității site-ului dvs., la invitarea de noi vizitatori, la creșterea traficului și multe altele.

Desigur, vă putem ajuta cu întreținerea corectă și profesională a magazinului online, pe lângă dezvoltare, deoarece vă ajută să obțineți o creștere stabilă, menținând afacerea dvs. Înclinată.

Este greu de spus o oră exactă fără suficiente detalii. Cu toate acestea, într-o notă generală, serviciile de creare magazin online pot dura oriunde de la 1 săptămână la 4 săptămâni sau chiar mai mult, în funcție de cerere. În plus, dacă proiectul este complex, ar putea fi nevoie de câteva săptămâni suplimentare pentru a-i oferi finisajul. Folosim procesul de dezvoltare agil pentru a asigura eficiența maximă în proiect.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicitați o consultație gratuită

Vom reveni de îndată către dumneavoastră!