fbpx
Gheorghe Ionescu Sisesti 75B, Bucuresti 0771 210 898 contact@highestmedia.ro

Creare Logo

Creare logo design este, de obicei, prima componenta cu care clientii si potentialii clienti vor intra în contact și vor identifica marca, așa că știm ce va doriti, ceva care sa reprezinte compania dvs. chiar de la offset.

Prin serviciul de realizare logo, am creat multe modele personalizate pentru o gamă largă de clienți dintr-o varietate de domenii și suntem lăudați în mod constant pentru design-urile distinctive și profesionale de logo pe care le creăm.

La Highest Media, creăm sigle firme, personalizate pentru afacerea dvs. cu care să vă atingeți obiectivele afacerii.

Nu numai că oferim design personalizat de logo-uri pentru IMM-uri și organizații mai mari, ci lucrăm cu companii care doresc să se diferențieze pe o piață în creștere rapidă și competitivă.

Creare Logo Vectorial

Vă invităm să vedeți câteva dinte logo-urile pe care le-am creat pentru diverși clienți din o gamă largă de domenii de activitate.

Ți-a plăcut ce-ai văzut?

Ne poți contacta telefonic sau prin e-mail folosind butoanele de mai jos.

Creare Logo

Care sunt avantajele unui serviciu ca acesta

Te face memorabil

Un logo design bine gândit vă ajută să vă păstrați marca în mintea potențialilor clienți, ajutându-vă să vă distingeți de mulțime.

Expunere

Odată ce ai propriul tău logo design, acesta poate fi folosit pe site-ul tău web, pe rețelele de socializare, pe produse fizice și materiale publicitare, construind o imagine solidă a brand-ului tău.

Construirea unei imaginii profesionale

Logo-ul oferă companiei dvs. o identitate vizuală care contribuie la o imagine profesională.

Rentabilitate a investiției

Logo-ul dvs. este pilonul de bază al tuturor materialelor dvs. de marketing digital, oferind o imagine profesională care atrage clienții, construind astfel identitatea afacerii dumneavoastră.

Creare logo - proces

Fișiere electronice

Logo-ul finalizat este furnizat prin e-mail în următoarele formate de fișiere: ai, pdf, eps, png, jpeg și psd.

Drepturile de autor ale logo-ului

Vom transfera clientului drepturile de autor complete asupra proiectelor finale convenite și nu vom avea dreptul legal să îl folosim fără acordul clienților.

Crearea tipului de logo design

Logo-urile sunt împărțite în două categorii, concepte bazate pe text și cele care au o pictogramă cu text. Conceptele bazate pe pictograme pot fi separate de numele companiei și utilizate ca o componentă de marcă independentă. Este posibil ca unii clienți să nu știe ce categorie să dezvolte și care este cea mai bună pentru compania lor, aceasta nu este o problemă, vom recomanda cea mai bună soluție.

Creație vectorială

Toate logo-urile noastre sunt proiectate numai în Adobe Illustrator (format vectorial). Acest lucru înseamnă că pot fi mărite la orice dimensiune fără a compromite claritatea logo-ului dvs. și să poată fi folosit pe orice suprafață.

Creare logo în format vectorial

Este cel mai important lucru, deoarece grafica vectorială sau formatul vectorial vă permite să folosiți sigla firmei pe orice suprafață pe care doriți să-l printați sau să-l expuneți la aceeași calitate indiferent de suprafață.

De aceea trebui să apelați la servicii de creare sigle oferite doar de profesioniști.

Ai întrebări? Noi avem răspunsul.

Dacă ai și alte întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Prețurile pot varia în funcție de detaliile proiectului și de rezumatul proiectării logo-ului. Din acest motiv, vă putem da oferte de preț pe baza informațiilor pe care ni le veți oferi cu referire la conceptul logo-ului.

Ar trebui să alegi agenția de marketing Highest Media deoarece este formată din experți în graphic design, unde team leaderul nostru de departament este acreditat la Adobe awards, concurs internațional de grafică. Nu e doar pasiune și talent, ci și experiență.

Echipa noastră va fi pregătită pentru dumneavoastră imediat după ce am primit ideea de logo, informații detaliate despre proiect și semnarea contractului.

După semnarea contractului, managerul de cont vă va contacta prin e-mail, în maxim 24 de ore. Ulterior, managerul de cont vă va informa cu privire la statusul proiectului și vă va prezenta varianta sau variantele finale ale logo-ului intr-o ședință.

Desigur! Dacă nu sunteți sigur ce idee să dezvoltați pentru ideea creări unui logo vă vom ajuta în determinarea întregului proces pentru a atinge obiectivele brand-ului dvs.

Intră în contact cu o echipă cu experiență în
Creare Logo