fbpx

Creare logo

Avem cei mai buni și pricepuți oameni specializați în creare logo din industrie pentru a crea designul de logo pe care l-ați imaginat întotdeauna. Ne asigurăm întotdeauna că logo-ul dvs. arată cea mai bună imagine a afacerii dvs.

Intră în contact

Lasă-ți afacerea să crească cu
servicii de creare logo!

Un logo firmă este prima prioritate a unei afaceri pentru a stabili o bază puternică. Fie că este vorba de un start-up sau de o corporație, identitatea elegantă a brandului joacă un rol principal pentru a atrage publicul țintă. De aceea este imperativ să angajați profesioniști în creare logo de top pentru a intra în legătură cu clienții dvs., nu doar cu afacerea dvs. În loc să căutați o companie de top de creare logo din apropierea mea, luați legătura astăzi cu Highest Media pentru servicii de top de creare logo vectorial.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Logo ce vorbește de la sine

Indiferent de ceea ce se ocupă afacerea ta, noi suntem aici să livrăm.

afla mai multe

Ce face din procesul nostru de creare logo să fie unic

Un logo este o marcă grafică, o emblemă sau un simbol care reprezintă o companie sau o marcă. Atunci când lași deoparte toate tendințele și mofturile de design, în esență, un logo trebuie să:

Când suntem în procesul de creare logo, noi înglobăm toate aceste caracteristici într-un singur element, ce va servi toate nevoile brandului dvs.

cum lucram

procesul de creare logo

Cercetare și brainstorming

echipa noastră ia în considerare toate ideile posibile în procesul de creare logo, ca rezultatul să fie atractiv și informativ.

Schițare conceptuală

se fac multe cercetări pentru a dezvolta designul logo firmă schițat pe scurt, deși este înfrumusețat cu creativitate.

Executarea Proiectului

cel mai promițător și intuitiv design va fi selectat și va fi executat cel mai eficient.

Previzualizare concepte

prezentarea noastră a logo-ului va face imaginea clară. Vom prezenta modelele făcându-le adecvate pentru utilizarea lor în declarațiile relevante pentru client.

Tema de culoare și revizuiri

satisfactia clientului este prima noastra prioritate. Suntem deschiși la sugestii și recomandări pentru a produce cele mai prolifice rezultate după modificările necesare.

Finalizare și livrare

vă garantăm că lucrarea finală de creare logo este pură satisfacție și va acoperi toate nevoile dumneavoastră.

De ce să ne alegi

Crearea unui logo
cu modele unice și atrăgătoare

Fiecare logo al unei firme spune o poveste și joacă un rol elementar în construirea identității afacerii.Un logo inteligent, atractiv, dar simplu, care vă va spune povestea și vă va reprezenta cu stil este ceea ce ne propunem. Suntem foarte preocupați de unicitatea muncii noastre, astfel încât logo-ul dumneavoastră să iasă în evidență în mulțime.

DE CE NOI?

facem diferența în serviciul de creare logo

Există sute de oameni specializați în creare logo, aparent toți fac același lucru, așa că trebuie să înțelegeți ce ne face diferiți de toți ceilalți. Echipa noastră internă de creare logo pentru firme creează idei unice de design de logo pentru dvs. pe baza informațiilor pe care le furnizați. Lucrând cu noi, veți obține exact ceea ce veți dori, deoarece sunteți în centrul a tot ceea ce facem.

Serviciul nostru de creare logo vă ajută să vă înglobați identitatea mărcii într-un singur simbol sau emblemă memorabile, așa cum ați dori să o numiți. Ieșiți în evidență printre concurenții dvs. cu un logo unic. Ca parte a unei companii de marketing, echipa noastră specializată în creare logo dedicată personalizează logo-urile în conformitate cu principiile moderne de design.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Suntem în procesul de creare logo pentru o companie de administrare proprietăți în regim AIRBNB.

Avantajele creare logo vectorial

scalabil

poate fi mărit sau micșorat la dimensiunea dorită fără a exista compromisuri în materie de calitate, de la dimensiuni pentru cărți de vizită, la panouri publicitare stradale.

comprimabil

fișierul are dimensiune mică, putând fi exportat sub orice forma de extensie imagine / vector.

editabil

după procesul de creare logo vectorial, proprietățile obiectelor pot fi modificate cu ușurință.

Agentie de creare logo

Highest Media este printre cele mai importante agenții de creare logo din București. Cu modelele de înaltă calitate care îmbrățișează portofoliul său, agenția se străduiește să facă mărcile să strălucească. Suntem calificați în producerea de modele care au tendința de a atrage privirile și să vă lase în uimire pentru eleganța și grația sa imensă. 

FAQ

Întrebări frecvente

Da! O identitate de brand puternică începe cu un design excelent de logo. Sunt cele mai importante decizii de design pe care le veți lua. Indiferent cât de mare sau mic este visul dvs. de afaceri, obținerea unui logo personalizat vă poate pune marca pe calea succesului. Designul dvs. de logo va fi folosit peste tot – pe site-ul dvs. web, pe documente digitale sau tipărite, în reclame și orice altceva vor vedea clienții dvs. – deci este esențial să înțelegeți corect.

Spuneți-ne clar și detaliat cerințele pe care le aveți în legătură cu procesul de creare logo, stabiliți-vă bugetul și oferiți feedback constructiv și direct designerilor pe parcursul călătoriei creative pentru a vă asigura că obțineți designul de logo perfect pentru dvs.

Cu cât oferiți mai multe detalii în rezumatul de proiectare a logo-ului și cu cât oferiți mai multe feedback, cu atât rezultatele sunt mai bune!

Când creați un logo, țineți cont de anumite probleme tehnice importante. De exemplu, logo-ul dvs. va fi imprimat pe hârtie? Cărți de vizită? Panouri publicitare? Produse fizice? Astăzi, există o mulțime de medii și dimensiuni, iar logo-urile noastre trebuie să funcționeze bine pe toate mediile.

Prin urmare, este important să luați în considerare unde și cum va fi afișat logo-ul dvs., astfel încât să puteți specifica culorile și formatele de fișiere. La Highest Media, vă oferim acoperire, asigurându-vă că atunci când vă descărcați logo-ul, primiți modele de logo vectorizate, care sunt utile în orice mediu, inclusiv atunci când sunt utilizate la rezoluție înaltă. Când aveți un logo vectorizat, nu trebuie să cumpărați fonturi sau să vă faceți griji cu privire la stilurile de font utilizate în logo-ul dvs.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale