Niciodată nu a fost mai inteligent să pornești un site de comerț electronic. Cele mai bune platforme de comerț electronic îl fac atât de ușor pentru vânzătorii online din fiecare industrie. Problemele comune, cum ar fi dimensiunea inventarului și volumul vânzărilor, nu mai sunt probleme.

Vă vom oferi liniște sufletească, indiferent dacă vă începeți noua afacere de la zero sau doriți să vă mutați afacerea în mediul online. În orice caz, acest ghid vă va spune cele mai reușite și accesibile platforme pentru administrarea și crearea magazinelor online

Cele mai bune platforme pentru crearea magazinelor online

Există mai multe modalități de a începe să vindeți produse și servicii online. Două dintre alegerile noastre – WooCommerce și Shopify – sunt platforme dedicate de comerț electronic. Fiecare a fost conceput și dezvoltat ca ghișee unice pentru crearea unui magazin online.

PrestaShop și OpenCart sunt creatori de site-uri web care facilitează, de asemenea, crearea unui magazin online. Chiar dacă nu sunteți dezvoltator, veți putea crea o experiență de site web mai simplă cu aceste platforme decât puteți cu alte platforme de e-commerce.

De asemenea, pe listă este WooCommerce, care este serviciul de găzduire web perfect pentru persoanele care doresc să-și construiască un magazin online folosind WordPress.

magazin online

Shopify – Cea mai bună platformă de comerț electronic complet

Shopify este cea mai populară alegere din lume pentru a crea un magazin online. Este orientat spre începători, dar capabil să facă față vânzărilor mari.

Este extrem de ușor de utilizat, în ciuda faptului că este o platformă foarte puternică. Toți utilizatorii cu care am vorbit au felicitat Shopify pentru ușurința sa de utilizare, în special pentru cei care nu sunt începători.

Avantaje Shopify:

Dezavantaje Shopify: 

WooCommerce – cea mai simplă și eficientă platformă de creare magazin online

WooCommerce este un plugin de e-commerce pentru WordPress. Face crearea și gestionarea unui magazin online simplă, cu niveluri rezonabile de flexibilitate și câteva caracteristici vitale, cum ar fi gestionarea inventarului și a taxelor, plățile securizate și integrarea transportului.

Avantaje WooCommerce

Dezavantaje WooCommerce

magazin onlinePrestaShop – perfectă pentru magazinele online mici

PrestaShop este o platformă de comerț electronic gratuit, open-source, care vă ajută să creați și să gestionați mai multe magazine online. Oferă sute de funcționalități avansate încorporate, cum ar fi gestionarea inventarului, sute de furnizori de plăți, asistență în mai multe limbi și mai multe monede și campanii de marketing.

Avantaje PresaShop:

Dezavantaje PrestaShop: 

magazin online

OpenCart – pentru o funcționalitate online standard

OpenCart este o platformă gratuită de comerț electronic cu sursă deschisă, care permite oricui să creeze un site web unde clienții pot să cumpere produse. Acest lucru vă permite să vă extindeți afacerea imediat, în timp ce vă puteți concentra pe rularea acesteia cu succes. Vă puteți deschide magazinul gratuit, iar toate actualizările și descărcările sunt, de asemenea, gratuite.

Avantaje OpenCart: 

Dezavantaje OpenCart: 

 

Când sunteți în domeniul e-commerce, este ușor să uitați de ce alegeți o platformă de comerț electronic. La sfârșitul zilei, nu există cea mai bună alegere pentru toată lumea. În schimb, căutați platforma potrivită care vă permite să serviți clienților cea mai bună experiență de comerț electronic, care face cumpărăturile online să se simtă ușor.

Dincolo de cel mai bun instrument de creare magazin online, gândiți-vă la celelalte instrumente de afaceri oferite de acele platforme. Este adesea benefic să utilizați un ecosistem integrat perfect, constând din magazinul online, procesorul de plăți, POS-ul și chiar creditorul pentru întreprinderi mici.