fbpx

Cele mai reușite platforme pentru administrarea magazinelor online

creare magazin online

Cuprins Articol

Niciodată nu a fost mai inteligent să pornești un site de comerț electronic. Cele mai bune platforme de comerț electronic îl fac atât de ușor pentru vânzătorii online din fiecare industrie. Problemele comune, cum ar fi dimensiunea inventarului și volumul vânzărilor, nu mai sunt probleme.

Vă vom oferi liniște sufletească, indiferent dacă vă începeți noua afacere de la zero sau doriți să vă mutați afacerea în mediul online. În orice caz, acest ghid vă va spune cele mai reușite și accesibile platforme pentru administrarea și crearea magazinelor online

Cele mai bune platforme pentru crearea magazinelor online

  • Shopify – Cea mai bună platformă de comerț electronic complet
  • WooCommerce – cea mai simplă și eficientă platformă de e-commerce
  • PrestaShop – perfectă pentru magazinele e-commerce mici
  • OpenCart –  pentru o funcționalitate online standard

Există mai multe modalități de a începe să vindeți produse și servicii online. Două dintre alegerile noastre – WooCommerce și Shopify – sunt platforme dedicate de comerț electronic. Fiecare a fost conceput și dezvoltat ca ghișee unice pentru crearea unui magazin online.

PrestaShop și OpenCart sunt creatori de site-uri web care facilitează, de asemenea, crearea unui magazin online. Chiar dacă nu sunteți dezvoltator, veți putea crea o experiență de site web mai simplă cu aceste platforme decât puteți cu alte platforme de e-commerce.

De asemenea, pe listă este WooCommerce, care este serviciul de găzduire web perfect pentru persoanele care doresc să-și construiască un magazin online folosind WordPress.

magazin online

Shopify – Cea mai bună platformă de comerț electronic complet

Shopify este cea mai populară alegere din lume pentru a crea un magazin online. Este orientat spre începători, dar capabil să facă față vânzărilor mari.

Este extrem de ușor de utilizat, în ciuda faptului că este o platformă foarte puternică. Toți utilizatorii cu care am vorbit au felicitat Shopify pentru ușurința sa de utilizare, în special pentru cei care nu sunt începători.

Avantaje Shopify:

  • Peste 6.700 de aplicații și plugin-uri: acesta este cel mai mare magazin de aplicații pentru comerț electronic. Utilizatorii Shopify primesc o varietate mai mare de instrumente mai dezvoltate pentru a se conecta pe rețelele sociale, pentru a comercializa produse, pentru a onora comenzi și pentru a raporta vânzări. Cea mai bună parte? Peste 3.000 de aplicații sunt gratuite.
  • Ușor de scalat: Shopify acceptă mai multe conturi de utilizator pentru personal, valute și locații de inventar cu planurile sale de bază. Caracteristica de editare în bloc pentru gestionarea inventarului facilitează etichetarea, urmărirea și actualizarea unui număr mare de articole într-o perioadă scurtă de timp.
  • Baza de cunoștințe aprofundată: resursele online Shopify sunt de mare ajutor pentru utilizatori, iar aceștia au asistență 24/7.

Dezavantaje Shopify: 

  • Aspecte gratuite limitate: Shopify oferă doar nouă teme gratuite pe care le puteți utiliza pentru aspectul magazinului dvs. Veți putea să le personalizați pentru a le aduce pe marcă, dar nu aveți atât de multe teme gratuite sau aceeași libertate de design pe care o obțineți cu Woocommerce.
  • Pluginurile pot crește costurile și complexitatea: fiecare platformă depinde de pluginuri într-o oarecare măsură, dar utilizatorii au descris Shopify ca fiind „dependent” de pluginuri. O mulțime de pluginuri vă pot crește costul lunar, pot încetini performanța site-ului și pot provoca conflicte între ele.magazin online

WooCommerce – cea mai simplă și eficientă platformă de creare magazin online

WooCommerce este un plugin de e-commerce pentru WordPress. Face crearea și gestionarea unui magazin online simplă, cu niveluri rezonabile de flexibilitate și câteva caracteristici vitale, cum ar fi gestionarea inventarului și a taxelor, plățile securizate și integrarea transportului.

Avantaje WooCommerce

  • Flexibilitate mare: Unul dintre motivele pentru care WooCommerce este atât de popular este că proprietarii de afaceri îl pot folosi pentru a vinde tot felul de produse, indiferent de nișa lor.
  • Opțiuni de personalizare nelimitate: WooCommerce vă ajută să creați un magazin care este specific tipului de produse pe care le oferiți. Are o cantitate aproape infinită de pluginuri gratuite în directorul de pluginuri WordPress.
  • Securitate maximă: Fiind o platformă online, va trebui să aveți porți securizate, astfel încât acreditările clienților să nu fie compromise. WooCommerce vine cu linii de plată sigure precum Paypal și Stripe.

Dezavantaje WooCommerce

  • Este specific pentru WordPress: WooCommerce este încă un plugin; prin urmare, nu îl puteți folosi pe site-uri pe care WordPress nu le găzduiește. Astfel de termeni îngreunează companiile deja stabilite care ar dori să folosească WooCommerce, deoarece înseamnă că vor trebui să-și refacă site-ul.
  • Are multe cheltuieli: Deși este gratuit să descărcați și să instalați WooCommerce în sine, unele extensii ar putea necesita plată, astfel încât site-ul să poată funcționa la capacitate optimă. Acesta este cel mai mare dezavantaj al său, deoarece face să simtă că există costuri ascunse pentru proprietarii de afaceri.

magazin onlinePrestaShop – perfectă pentru magazinele online mici

PrestaShop este o platformă de comerț electronic gratuit, open-source, care vă ajută să creați și să gestionați mai multe magazine online. Oferă sute de funcționalități avansate încorporate, cum ar fi gestionarea inventarului, sute de furnizori de plăți, asistență în mai multe limbi și mai multe monede și campanii de marketing.

Avantaje PresaShop:

  • Ușor de instalat: Prestashop este ușor de instalat. De pe site-ul oficial, trebuie să descărcați fișierul. Odată ce descărcați fișierul, crearea unui magazin online receptiv și funcțional este la doar câteva click-uri distanță.
  • Budget-friendly: Este prietenos cu bugetul. Acest coș de cumpărături open-source este gratuit.
  • Ușor de utilizat: Designul personalizat PrestaShop este convenabil și simplu. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice pentru a rula un magazin online PrestaShop. Are un design simplu și o interfață back-end ușor de utilizat.

Dezavantaje PrestaShop: 

  • Scalabilitate limitată: Scalabilitatea limitată este un dezavantaj semnificativ al PrestaShop. Această platformă de comerț electronic este potrivită pentru magazinele mici și mijlocii.
  • Design neprofesional: Pentru magazinul cu buget redus, PrestaShop are un design decent. Dar pentru magazinele mari, planul nu este atractiv sau potrivit. Design-urilor PrestaShop le lipsește o notă profesională, deși are funcții esențiale.
  • Nicio echipă oficială de asistență: Nu veți găsi experți PrestaShop sau echipă de asistență. Acesta este principalul dezavantaj al acestei platforme de comerț electronic.

magazin online

OpenCart – pentru o funcționalitate online standard

OpenCart este o platformă gratuită de comerț electronic cu sursă deschisă, care permite oricui să creeze un site web unde clienții pot să cumpere produse. Acest lucru vă permite să vă extindeți afacerea imediat, în timp ce vă puteți concentra pe rularea acesteia cu succes. Vă puteți deschide magazinul gratuit, iar toate actualizările și descărcările sunt, de asemenea, gratuite.

Avantaje OpenCart: 

  • Puteți crea o prezență internațională de comerț electronic: OpenCart facilitează încorporarea mai multor limbi în vitrina magazinului. Aveți opțiuni de personalizare profunde cu acest serviciu, permițându-vă să notați numele produselor și caracteristicile serviciilor în diferite limbi.
  • Oferă un set complet de rapoarte și valori: OpenCart vă ajută să aflați cât de sănătoasă este afacerea cu setul extins de rapoarte și valori. Puteți personaliza rapoartele pentru a se potrivi nevoilor companiei.
  • Puteți utiliza modalitățile de plată și de livrare actual: OpenCart este compatibil cu aproape toate modalitățile de plată actuale. OpenCart integrează cele mai comune metode de expediere care sunt disponibile astăzi pe toate site-urile de comerț electronic majore.

Dezavantaje OpenCart: 

  • Creează probleme de canonizare pentru SEO. Când începeți să vă construiți platforma cu OpenCart, veți constata că una dintre cele mai mari probleme ale sale este crearea mai multor pagini duplicate. Veți descoperi că aceeași pagină de pe site-ul dvs. poate avea mai multe adrese URL diferite pe măsură ce parcurgeți procesul de proiectare.
  • Diferitele instalații nu funcționează întotdeauna între ele. Veți descoperi că procesul de instalare a modulului cu OpenCart este foarte asemănător cu cel al WordPress. Deși este ușor de inițiat, veți descoperi că extensiile, suplimentele, modulele și pluginurile nu le place întotdeauna să lucreze împreună.
  • Poate fi dificil să importați lista de inventar. Odată ce ați încărcat setul inițial de bunuri sau servicii pe site, baza de date SQL devine dificil de modificat fără a utiliza un serviciu premium. Trebuie să mențineți o bază de date de inventar separată și completă, în afară de ceea ce este disponibil online, pentru a preveni pierderea datelor. Nu aveți voie, fără un plugin, să actualizați informațiile care sunt încărcate. Trebuie să eliminați complet informațiile vechi pentru a adăuga date noi la acestea.

 

Când sunteți în domeniul e-commerce, este ușor să uitați de ce alegeți o platformă de comerț electronic. La sfârșitul zilei, nu există cea mai bună alegere pentru toată lumea. În schimb, căutați platforma potrivită care vă permite să serviți clienților cea mai bună experiență de comerț electronic, care face cumpărăturile online să se simtă ușor.

Dincolo de cel mai bun instrument de creare magazin online, gândiți-vă la celelalte instrumente de afaceri oferite de acele platforme. Este adesea benefic să utilizați un ecosistem integrat perfect, constând din magazinul online, procesorul de plăți, POS-ul și chiar creditorul pentru întreprinderi mici.

 

Articole de interes:
Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale