Agentie de
Administrare Social Media

Eforturile dvs. pe social media nu întâlnesc obiectivele și așteptările? Social Media Marketing este un angajament serios, ce cere timp, concentrare și buget investit.

Suntem pregatiti sa cream continut relevant, modern si original cu ajutorul echipei noastre de experti in marketing digital.

Cere oferta

Agenție de PR pentru toate tipurile de afaceri, vă ajută să utilizați rețelele sociale la maximum cu strategii personalizate, specialiști dedicați în rețelele sociale și tehnologie avansată. Campaniile de PR pe care echipa noastră le-a implementat și supravegheat pentru clienții noștri de afaceri mici, întreprinderi sau francize sunt o dovadă în acest sens.

De ce Administrare Social Media?

Prima imagine contează!

Potențiali clienți preferă să cunoască mai bine afacerea ta, iar de aceea aleg sa viziteze canalele sociale ale companiilor cu care doresc o colaborare.

Comunica inteligent

Mentine legatura cu clientii care te urmaresc si construieste creste rata de fidelizare prin diferite teme.

Continut relevant

Cream continut, cea mai buna forma de expunere a serviciilor sau produselor afacerii tale este prin poveste.

Rentabilitatea investitiei

La noi ai expertii de care ai nevoie pentru a-ti face brand-ul sa povesteasca asa cum ti-ai imaginat.

Ce include o campanie PR la agenția noastră?

 • Crearea de conținut vizual: Pentru a ne asigura că postările dvs. Din campanie PR arată impecabil, folosim o combinație de fotografii de stoc premium, grafică personalizată sau active furnizate de client.

 

 • Postări video: S-a dovedit că videoclipul realizează cel mai mare angajament pe rețelele sociale și putem crea videoclipuri uimitoare pe rețelele sociale folosind o bază de date extinsă de imagini video de înaltă definiție.

 

 • După aprobare: Creăm în avans programe de postări, astfel încât să puteți oferi feedback și să aveți controlul final asupra a ceea ce este postat în conturile dvs. sociale.

 

 • Timpul optim: Folosind software-ul nostru profesional, agenția de PR determina momentul optim pentru ca postările dvs. să fie difuzate, asigurând un angajament maxim.
 • Comunicarea cu publicul: Menținerea la curent cu mesajele și comentariile primite de la utilizatori în timpul unei campanii PR poate fi consumatoare de timp. Lasați-ne să ne ocupăm de asta pentru a ne asigura că urmăritorii dvs. nu așteaptă niciodată.

 

 • Implicare semnificativă: A avea conversații regulate cu clienții dvs. sau cu alte companii locale este vitală pentru dezvoltarea încrederii în marca dvs.

 

 • Vizarea influențelor: Putem folosi influencer marketing, serviciu disponibil în agenția de social media, pentru a începe conversații cu oameni influenți din industria dvs., permițându-vă să obțineți o expunere sporită.

 

 • Creștere organică: Fără publicitate pentru creștere? Nici o problemă! Putem folosi managementul comunității din social media marketing pentru a interacționa cu alți utilizatori pentru a crește numărul de urmăritori ai paginii dvs.
 • Valori cheie: Rapoartele noastre oferă o privire clară asupra valorilor cheie care contează cel mai mult pentru afacerea dvs., fie că este vorba despre creșterea publicului, implicarea, clicurile pe site sau orice altceva.

 

 • Analiza postărilor: Vedeți care dintre postări au avut cele mai bune performanțe în acea lună, defalcate în funcție de afișări și procent de implicare.

 

 • Defalcare demografică: Vreți să știți cine interacționează cu prezența dvs. socială? Oferim o analiză demografică lunară pentru fiecare profil.

 

 • Analiza hashtag-urilor: Analiza efectuată de agenția PR pentru hashtag-uri permite să vedem care hashtag-uri duc la mai multă implicare pentru postările dvs. și pe care ar trebui să le evităm.Cum o agenție de PR vă ajută
să îndepliniți obiectivele Social media marketing?

 1. Conținutul dvs. este adaptat nevoilor și preferințelor publicului țintă.
 2. Nu ratați niciodată ocazia de a răspunde la întrebări sau de a continua conversațiile inițiate de clienți sau urmăritori.
 3. Bugetul dvs. de gestionare a rețelelor sociale și promovare social media este bine distribuit și gestionat cu prudență.
 4. Pachetul dvs. de servicii de social media management poate fi împărțit în postări pe rețele sociale organice și cu plată, în funcție de prioritățile dvs.
 5. Nuanțele pot fi aplicate, putem modifica conținutul pe anumite canale, menținând eforturile pe mai multe canale unificate.

Portofoliul nostru

Cum funcționează serviciul de
social media management?

1) Cereți oferta personalizată cu formularul nostru simplu. Formularul nostru de comandă vă pune câteva întrebări simple și esențiale despre cerințele dvs. de conținut.

2) Experții noștri în social media vă creează un plan de postări. Un social media manager vă va revendica comanda și vă va întocmi postările pe baza regulilor dvs. Puteți să solicitați revizuiri pentru a vă asigura de faptul că se potrivește perfect cerințelor dvs.

3) Atrageți-vă publicul și creșteți traficul de căutare. Publicați postările uimitoare care vă implică publicul țintă. Distribuirile sociale și traficul de căutare organic cresc împreună baza de clienți. Este atât de ușor!

Căutarea pentru cea mai bună agenție de social media marketing se termină aici!

Highest media oferă strategii de social media management pentru Facebook, Instagram, Twitter, precum și Tiktok și LikedIn. Agenția noastră oferă o suită completă de servicii de social media management și marketing, în care proprietarii de companii pot avea încredere.

În plus, integrăm tacticile noastre de creștere a urmăritorilor de pe rețelele sociale în campaniile dvs. de marketing prin e-mail pentru acoperire și implicare. De asemenea, vă aliniem strategia socială cu tacticile de optimizare a site-ului dvs. pentru a ajuta la creșterea traficului pe site și la creșterea ratei de conversie. În acest fel, strategia dvs. de social media este susținută de celelalte strategii de marketing și invers.