fbpx

E-mail Marketing

Echipa noastră de copywriting compune povești care merită spuse. Vrem să interacționăm cu publicul, vrem să-l distrăm, să-l educăm și să le spunem despre poveștile brandului. Producem email newsletters cu conținut inspirațional, destinate în mod special publicului țintă.

Intră în contact

De ce email marketing pentru strategia de copywriting?

Mențineți consumatorii conectați prin prezentarea afacerii prin intermediul unui newsletter primit direct pe adresa de email. Nu ratați ocazia de a spune altora cât de minunată este afacerea proprie, cât de grozave sunt produsele sau serviciile promovate și cum vă aflați în fruntea sectorului de activitate. Newsletters sunt, de asemenea, excelente pentru a discuta despre viitoarele lansări de produse, expoziții și planuri de afaceri viitoare. 

 

Dacă ați identificat necesitatea unui newsletter, lăsați-ne să vă ghidăm cu privire la conținut, platformă, format, calendar și frecvență. Avem ani de experiență în industrie în lansarea și editarea de buletine informative și campanii de email.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Fii mai personal

Intră direct în căsuța de mail a clienților și reamintește-le cine este liderul în industrie.

afla mai multe

Iată o privire asupra rețetei noastre pentru succesul prin email marketing/newsletter:

De ce să ne alegi

Secretul unui email marketing de succes

Email marketing înseamnă mult mai mult decât simpla scriere a unui bloc de text, trimiterea acestuia și speranța la ceea ce este mai bun.

Este o strategie nuanțată și iterativă care dă înapoi cât de mult ai investit. Și aici serviciile de copywriting pentru email marketing de la Highest Media vă pot ajuta cu adevărat.

Atunci când lucrați cu noi, echipa noastră de specialiști în copywriting calificați va crea un e-mail (sau o campanie completă) care vă implică publicul și stimulează acțiunea. Rezultatul final pentru tine? Rate de răspuns mai mari, mai mulți clienți potențiali și, atunci când vine vorba de asta, un rezultat de bază îmbunătățit.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Compunem texte pentru email marketing pentru clienții noștri ce doresc să transmită informații într-un mod mai personal.
copywriting email marketing
FAQ

Întrebări frecvente

Acest lucru depinde complet de ceea ce aveți nevoie. Cu cât web site-ul are mai multe pagini și un design mai complicat, cu timpul de pregătire va fi mai mare. 

Ne place să lucrăm cu toate dimensiunile de întreprinderi și persoane fizice și aducem aceleași abilități folosite pentru a ne sprijini și clienții mari de afaceri în munca pe care o facem în serviciul de creare site web. Suntem la fel de dornici să lucrăm cu întreprinderile mici, precum și cu cele mari și, ca agenție locală, suntem în poziția ideală pentru a înțelege nevoile organizațiilor în creștere.

Depinde complet de ceea ce aveți nevoie, dar puteți fi sigur că oferim cel mai bun raport calitate-preț posibil și nu va sparge banca. De ce nu cereți o cotație? Nu există nicio obligație.

Toți clienții noștri au un rol esențial de jucat în toate proiectele de creare site web. Împărtășim rapoarte continue de progres și căutăm feedback cu privire la fiecare fază, inclusiv designul UI/UX, designul grafic sau chiar dezvoltarea de conținut.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale