fbpx

Descrieri social media

Agenția noastră vă vine în ajutor cu servicii de copywriting pentru a crea descrieri pe rețelele sociale care încurajează conversația, atrage publicul să răspundă și crește conversia. Menținem o calitate constantă indiferent de volum și mediile de difuzare.

Intră în contact

De ce să creați descrieri social media în strategia de conținut?

Descrierile pe social media sunt cele care atrag atenția cititorilor și îi încurajează pe urmăritori să ia măsuri în ceea ce privește achiziționarea produselor. Descrierile sunt un instrument important de copywriting de a spune povestea fotografiei pe rețelele sociale și un factor cheie de engagement.

Începe o conversație cu descrieri pentru social media

Făceți-vă brandul auzit prin descrieri pentru social media care construiesc o comunitate și cresc nivelul de încredere în brand.

Social media poate face toate aceste lucruri dacă este folosită cum trebuie, iar descrierile pentru postările pe social media sunt un pas foarte important.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Nu totul stă în grafică

Însoțim vizualurile cu texte eficiente, ce vor face utilizatorii să dea click.

afla mai multe

O echipă cu experiență în copywriting

Tinerețe și experiență într-un echilibru perfect – așa am descrie echipa noastră de scriitori de social media și copywriteri.

 

Cu toate cunoștințele online pentru a vă face brandul să iasă în evidență și abilitățile de scriere pentru a crea conținut atent și unic, acestea vor ajunge la clienții cu care ați putea avea dificultăți să interacționați.

 

Indiferent de rețelele de socializare în care aveți o prezență, noi ne ocupăm de toate, de la Instagram, Facebook, Twitter, TikTok sau LinkedIn, ne adaptăm copywriting-ul în funcție de aceste platforme pentru a ajunge la publicul potrivit. Echipa noastră fiind expertă în oricare dintre mediile acestea, pentru a vă face o prezență activă constant și a menține comunicarea cu publicul companiei. 

De ce să ne alegi

Câștigă prin încredere și strategie

În 2021, peste 4 miliarde de oameni din întreaga lume foloseau social media. Sunt multe voci de care trebuie să treceți pentru a vă face auzit brandul. Dar implicarea audienței necesită o abordare atentă.

Cu un expert în copywriting care vă conduce conținutul, puteți obține o parte din acțiune cu minim de efort din partea dumneavoastră. Vă putem ajuta să vă extindeți fără probleme strategia de Social Media Marketing, folosind-o pentru a vă poziționa ca lider în industrie și pentru a ajunge la clienți la un nivel mai puțin formal.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Realizăm descrieri pentru social media pentru toți clienții care apelează la acest serviciu.
copywriting descrieri social media
FAQ

Întrebări frecvente

Acest lucru depinde complet de ceea ce aveți nevoie. Cu cât web site-ul are mai multe pagini și un design mai complicat, cu timpul de pregătire va fi mai mare. 

Ne place să lucrăm cu toate dimensiunile de întreprinderi și persoane fizice și aducem aceleași abilități folosite pentru a ne sprijini și clienții mari de afaceri în munca pe care o facem în serviciul de creare site web. Suntem la fel de dornici să lucrăm cu întreprinderile mici, precum și cu cele mari și, ca agenție locală, suntem în poziția ideală pentru a înțelege nevoile organizațiilor în creștere.

Depinde complet de ceea ce aveți nevoie, dar puteți fi sigur că oferim cel mai bun raport calitate-preț posibil și nu va sparge banca. De ce nu cereți o cotație? Nu există nicio obligație.

Toți clienții noștri au un rol esențial de jucat în toate proiectele de creare site web. Împărtășim rapoarte continue de progres și căutăm feedback cu privire la fiecare fază, inclusiv designul UI/UX, designul grafic sau chiar dezvoltarea de conținut.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale