fbpx

Copywriting pentru landing page

Pentru a vă converti vizitatorii în potențiali clienți sau cumpărători, conținutul landing page-ului trebuie să fie clar, captivant și profesionist. Aici intervine echipa noastră de profesioniști în copywriting, ce au o experiență vastă în crearea de pagini captivante și profesionale. Ne facem timp să cercetăm publicul țintă, oferta și ceea ce face afacerea unică înainte de a scrie conținut puternic al landing page-ului.

Intră în contact

De ce să alegeți conținutul pentru landing page în strategia de copywriting?

Un landing page se concentrează pe cuvintele cheie vizate pentru care sperați să vă clasați și include întotdeauna un îndemn la acțiune (CTA).

De obicei, face parte dintr-o campanie de marketing mai amplă, în care scopul este de a vă crește ponderea din traficul total de căutare din industrie. Caracteristica definitorie a paginii de destinație este forma, care este concepută pentru a capta atenția vizitatorilor.

Landing page-urile eficiente sunt clare și directe în speranța de a oferi o experiență generală pozitivă pentru utilizator. Ele nu distrag atenția cu trucuri, ci conduc utilizatorul într-un mod simplificat către un eveniment de conversie.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Ai o pagină de destinație?

Noi o vom orna cu texte ce garantează o acțiune imediată.

afla mai multe

Arta copywriting-ului pentru landing page

Când vă gândiți cu adevărat la asta, afacerea pune multă încredere într-o pagină de destinație. Deci, cum vă asigurați că paginile de destinație convertesc cât de mult posibil? O modalitate excelentă de a face acest lucru este cu serviciul de copywriting pentru landing page de la Highest Media.

Când lucrați cu noi, echipa noastră de copywriteri calificați va crea o pagină de destinație câștigătoare în vânzări care este:

De ce să ne alegi

Copywriting pentru landing page optimizat SEO

Cele mai bune practici SEO vor face paginile de destinație să se claseze mai sus în rezultatele motoarelor de căutare și vă vor asigura că ajungeți la publicul țintă.

Cu un copywriting potrivit optimizat SEO, veți atrage oameni interesați de subiectul, produsul sau serviciul promovat. Acest lucru vă permite să generați mai mulți clienți potențiali, crescând în cele din urmă rata de conversie și susținând succesul general al afacerii.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Creăm texte pentru landing page pentru clientul nostru ONEFOOD în ceea ce privește produsul ulei de floarea-soarelui High Oleic.
copywriting landing page
FAQ

Întrebări frecvente

Avem o echipă de specialiști în copywriting și content writing talentați și experimentați, cu diplome în tehnologie, marketing, jurnalism și comunicare de masă, management al întreprinderilor etc., pentru a vă oferi conținut bine cercetat, bine formatat și de mare valoare. Aproape toți clienții noștri ne sunt alături de mult timp.

Avem scriitori de conținut care sunt experți în diverse subiecte și au o cunoaștere aprofundată a terminologiilor diferitelor industrii, permițându-ne astfel să ne ocupăm de diverse nișe, cum ar fi comerț electronic, entertainment, auto, medicină, IT și altele.

Da, absolut. Respectăm o „Politică fără plagiat” strictă, care vă asigură un conținut 100% unic. Nu veți găsi niciodată un duplicat cu textele scrise de noi.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale