fbpx

SEO off page

Optimizarea SEO Off-page se referă la acțiunile efectuate în afara site-ului pentru a vă îmbunătăți clasamentul organic. Serviciul nostru de optimizare site adună toate strategiile SEO care utilizeză alte surse de trafic ca să atragem potențiali clienți către site-ul dumneavoastră, pentru a crește autoritatea site-ului și pentru a îmbunătăți ratingul domeniului.

Intră în contact

Cum funcționează o optimizare SEO Off-page?

Serviciul de SEO Off-page al agenției noastre vă ajută să vă poziționați mai sus în clasamentul Google. Unul dintre cei mai mari factori de clasare SEO off-page este menționarea brandului într-un mod relevant pe site-uri externe atent selectate. Noi creăm legături relevante pentru a vă ajuta la creșterea autorității site-ului, în același timp, îmbunătățim vizibilitatea brandului. 

Procesul de optimizare SEO Off-page - la ce să vă așteptați?

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Creează legături externe

Deși ai conținut bun, uneori este nevoie de ajutor din surse externe pentru a câștiga.

afla mai multe

Ce face serviciul nostru de optimizare SEO Off-page unic

Vizibilitate totală

Prin ce este diferită Highest Media? Oferim un nivel revoluționar de transparență în campaniile noastre – de la achiziția de backlink până la optimizarea paginii – astfel încât să puteți avea încredere în noi pentru a face treaba.

Îmbunătățim autoritatea prin conținut relevant

Creăm conținut optimizat SEO pe care îl propunem unor publicații de renume, pentru a avea backlink-uri de calitate.

Am construit o serie de relații cu diverse publicații și influenceri

Din experiența noastră în optimizare SEO, am legat relații cu diverse publicații cunoscute și influenceri în social media, pentru a avea o plajă largă de domenii pe care să le acoperim. 
De ce să ne alegi

Care este diferența dintre optimizarea SEO Off-page și On-page?

SEO Off-page sunt acțiunile externe de optimizare SEO în afara domeniului pe care îl întreprindeți, cum ar fi: 

  • Crearea de backlink;
  • Social Media;
  • Menționări ale brandului (Influencer Marketing, advertorial);
  • Profil Google My Business.

SEO On-page are loc pe site, cum ar fi: 

  • Viteza site-ului;
  • Link-uri interne; 
  • Descrierile și tag-urile;
  • Optimizarea imaginilor. 

Căutați un serviciu de Optimizare SEO Off-page care chiar funcționează?

Suntem aici pentru dumneavoastră cu strategii dovedite care cresc vizibilitatea și generează potențiali clienți!

În proces

Lucrăm în prezent la:

Efectuăm optimizarea SEO Off-Page prin backlink-uri în diferite publicații și site-uri pentru clienții noștri ce apelează la serviciu.
optimizare seo
FAQ

Întrebări frecvente

Backlink-urile pot fi denumite și hyperlink-uri. Backlink-urile duc oamenii dintr-o secțiune în altă secțiune a paginii web sau de la un site la altul. Într-un site web, există texte de ancorare și imagini de ancorare. Când faceți clic pe orice astfel de imagine sau text, acesta vă duce către un alt site. Backlink-urile conectează utilizatorul cu mai multe surse de informații similare pe care le caută pe alte site-uri web. Backlink-urile de ieșire, specifice SEO Off-Page duc utilizatorul către un alt site web cu conținut similar cu căutarea sa. 

Google vrea să știe că, dacă trimite o persoană pe site-ul web, va găsi doar informații de încredere, care le vor îmbunătăți căutarea, nu o vor deteriora. Prin urmare, dacă vă asociați cu un site care nu prezintă încredere, vă poate afecta clasamentul.

În cadrul agenției noastre am creat diverse parteneriate cu publicații și influenceri din toate domeniile. Vom analiza publicul țintă și apoi vom decide, în funcție de bugetul alocat, ce publicații sau persoane cu influență vi s-ar potrivi afacerii. 

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale