fbpx

Știați despre aceste beneficii ale promovării pe Google Ads?

promovare google

Cuprins Articol

Pe lângă promovarea pe Instagram și Facebook, un alt tip de promovare benefică pentru afaceri cu rezultate instante și uimitoare, promovarea Google este alegerea perfectă. Spre deosebire de alte forme de publicitate digitală, Google Ads vă permite să ajungeți la publicul țintă exact în momentul în care caută o soluție. Cu cât anunțul este mai relevant pentru interogarea de căutare, cu atât este mai probabil ca aceștia să facă clic, să vă viziteze site-ul web și să se deplaseze în jos pe canalul de vânzări către conversie.

Ce beneficii aduce promovarea Google Ads pentru afaceri? 

Deși optimizarea SEO este o modalitate excelentă de a conduce la perpetuitatea traficului și vizitelor pe site, 46% din click-urile totale de pe Google ajung la primele trei anunțuri plătite, ceea ce înseamnă că anunțurile de căutare plătite interceptează aproape jumătate din click-urile către rezultatele căutării organice. Mai jos sunt listate și descrise câteva dintre beneficiile acestui tip de promovare Google Ads.

Rezultate instantanee

Primul avantaj pe care trebuie să îl înțelegeți este că promovarea Google Ads are capacitatea de a genera rezultate instantanee. Acest lucru este semnificativ deoarece multe alte strategii de generare de trafic, cum ar fi crearea de conținut, blogging-ul și rețelele sociale, pot dura luni sau chiar ani pentru a funcționa la scară largă.

Promovarea Google poate crea rezultate instantanee, deoarece profită de modul în care este configurat Google. Când căutați ceva cu Google, vedeți anunțuri în partea de sus și în partea laterală a ecranului. Acestea sunt adesea foarte relevante pentru ceea ce căutați, așa că vor atrage atenția spectatorului și apoi le vor aduce trafic pe site – unde puteți face vânzări sau puteți obține abonați sau clienți potențiali.

promovare google ads

Abilitatea de a testa și experimenta

Promovare Google vă oferă posibilitatea de a testa ceea ce are rezultate și ce nu în doar câteva zile sau săptămâni. Această capacitate de a testa rapid este al doilea avantaj al utilizării Google Ads.

Fiecare experiment publicitar va produce rezultate diferite, deoarece nu toate experimentele sunt la fel. De exemplu, puteți încerca să rulați o campanie publicitară pentru un set de cuvinte cheie bazate pe servicii o lună și apoi să o schimbați luna următoare difuzând anunțuri pentru un alt serviciu. Chiar și cu același public, aceste două experimente vor genera rezultate diferite deoarece, cel mai probabil, oameni diferiți preferă să cumpere servicii diferite. Serviciul de promovare Google vă permite să găsiți rapid ceea ce funcționează prin testare și vă oferă acces ușor la instrumente de testare, cum ar fi Google Optimize. Acest lucru vă poate ajuta doar să eliminați luni sau ani de încercări și erori simultan.

Publicitate direcționată

În trecut, era aproape imposibil să vă țintiți publicitatea. S-ar putea să alegeți un post TV, o anumită emisiune radio sau un cartier către care să trimiteți pliante. Platformele de promovare Google Ads (și alte reclame PPC) vă oferă posibilitatea de a viza în funcție de locație, interese, cuvinte cheie, ora din zi, vârstă, tip de dispozitiv și multe altele.

Dacă doriți ca afacerea să beneficieze din plin de promovarea Google Ads, Highest Media vă oferă profesioniști specializați în acest tip de promovare. Contactați-ne pentru a vă promova afacerea în mediul online, unde vă puteți întâlni cu publicul țintă și potențialii consumatori. 

Articole de interes:
Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale