fbpx

Highest Media, Agentie de marketing digital si dezvoltare web Nominalizata de Adobe Awards

highest media

Cuprins Articol

Ce este Highest Media?

Highest Media este o echipă tânără de specialiști în dezvoltare web, web design si marketing digital, cu idei mărețe și strategii de promovare online care să aducă rezultatele dorite fiecăruia dintre voi și să convertească potențialii clienți în clienți fideli și constanți.

Highest Media Agentia online Nominalizata de Adobe Awards a luat ființă în 2014, și ne dorim să continuăm aceasta călătorie, crescând satisfacția și depășind așteptările tuturor clienților noștri actuali și viitori.

Cum putem ajuta și afacerea ta să crească?

Știm că scopul principal al fiecărui business este să vândă, sa aibă un web design responsiv si unicat in cat să atragă cât mai mulți clienți și să fie mereu în fața concurenților.

Te identifici cu aceste scopuri?

Atunci ai ajuns în locul potrivit!

Highest Media se va ocupa de tot, de la crearea site-ului până la social media management și orice alte nevoi are afacerea ta.

highest media
Highest Media, Agentie de marketing digital si dezvoltare web Nominalizata de Adobe Awards

Ce servicii de marketing online găsești la Highest Media? 

   1. Servicii dezvoltare web

Dacă ești abia la început și vrei să-ți deschizi o afacere, trebuie să știi că prezența online este obligatorie pentru succesul afacerii tale.

   a. Creare site

Creare site este un serviciu prin care dezvoltăm site-uri web care să îți reprezinte afacerea, ușor de utilizat și adaptat scopurilor tale.

   b. Creare magazin online

Dacă site-ul tău are ca scop vânzarea e-commerce, vei avea nevoie de un magazin online care să aibă toate funcțiile necesare unui proces de vânzare simplu și complet atât pentru tine cât și pentru clienți.

  2. Servicii marketing online

Pentru că nu este de–ajuns doar să exiști ca business pentru a face profit, ai nevoie de o promovare smart, direcționată doar către clienții tăi țintă și care să aibă efecte pe termen lung.

   a. SEO

Cu ajutorul Google SEO reușești ca, în timp, site-ul tău să ajungă printre primele rezultate generate de Google în urma căutărilor (căutări despre produse sau servicii din domeniul tău) unui utilizator. 

   b. Influencer marketing

Pentru că trendurile în marketing se schimbă, Highest Media îți pune la dispoziție o rețea de influenceri din cele mai diverse domenii cu care afacerea ta să colaboreze și să câștige aprecierea și respectul fanilor acestuia.

  c. Promovare Facebook

Ne asigurăm că banii investiți în reclame se întorc la tine cu noi clienți, iar profilul tău atrage tot mai mulți urmăritori.

  d. Promovare Instagram

Pentru că Instagram a devenit tot mai popular, un feed bine aranjat și reclame afișate publicului potrivit prin promovare Instagram îți vor restitui investiția făcută. Trebuie să fii întotdeauna prezent acolo unde toată lumea își petrece timpul.

e. Promovare Google Ads

Publicitatea pe Google va direcționa mulți utilizatori ai acestei platforme către site-ul tău, atunci când aceștia caută un produs sau serviciu din domeniul tău. Reclamele plătite de tine vor apărea printre primele rezultate și vor fi accesate de un număr mare de utilizatori.

   3. Servicii grafică și logo design

Care este imaginea pe care vrei să o aibă clienții atunci când intră în contact cu tine? Ai nevoie de o marcă ușor distinctibilă și greu de uitat.

  a. Logo design

Serviciul de logo design dă o imagine unică afacerii tale, pentru a fi inconfundabilă. Am creat designuri unice și reprezentative pentru o varietate de domenii, care fac acum o reală diferență între competitori.

  b. Grafică web și print (DTP)

Dacă ai o idee pe care vrei să o implementezi pentru ca business-ul tău să fie cât mai atractiv, vino cu ea la noi, iar designerii noștri creativi o vor transforma în ceva peste așteptările tale.

 

highest media
Highest Media, Agentie de marketing digital si dezvoltare web Nominalizata de Adobe Awards

De ce să alegi Highest Media?

  1. Avem experiență, știm ce avem de făcut și cum să ne ocupăm de afacerea ta
  2. Respectăm deadline-ul încât tu să îți poți continua activitatea în același ritm
  3. Ținem cont de părerea ta și îți promovăm afacerea în direcția dorită de tine
  4. Suntem deschiși să îți răspundem la orice nelămuriri ai avea, pentru a înțelege exact ce facem și de ce
  5. Avem cele mai bune prețuri, pentru cele mai bune servicii

 Experiența și proiectele noastre

Ca să-ți faci o idee despre stilul nostru de a promova afacerile, vizitează secțiunea PORTOFOLIU.

Acolo vei găsi o parte din experiența noastră, în proiectele finalizate pentru clienți cărora le-am câștigat încrederea.

Pentru că rezultatele sunt adevăratul criteriu în funcție de care îți alegi colaboratorii.

Cât costă serviciile noastre?

Pentru inceput va trebui să accesezi serviciul sau serviciile de care ai nevoie. Cere o ofertă prin formularul atașat de noi și îți vom spune exact cât te costă. 

Pentru că fiecare business este diferit, personalizăm ofertele în funcție de nevoi.

Astfel, ne asigurăm că îți oferim cele mai bune servicii, la cele mai bune prețuri.

Dacă ai întrebări sau vrei să ne cunoști mai bine, contactează-ne.

diferenta dintre seo si sem

Articole de interes:
Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale