fbpx

Graphic Design

Vă ajutăm afacerea atragă să atenția și interesul audienței, pentru a oferi experiențe semnificative care susțin marca dvs. și obligă publicul să acționeze.

Intră în contact

Cu ce vă poate ajuta serviciul
nostru de Graphic Design

Indiferent de ce aveți nevoie, echipa noastră de graphic design va crea
modele deosebite și materiale de marketing care vă vor ajuta afacerea să se dezvolte.

Design de reclame

Alimentați-vă campaniile publicitare cu o grafică uimitoare. Serviciile noastre de design publicitar pot fi aplicate tuturor tipurilor de publicitate tradiționale și online, cum ar fi panouri publicitare, expoziții comerciale, media digitală, display și rețelele sociale.

Creare logo

Designerii noștri grafici vor lucra cu dvs. pentru a dezvolta un logo care să se potrivească viziunii dvs. de brand și să rezoneze cu publicul țintă dorit.

Design social media

Atrageți publicul cu un conținut grafic interactiv și deosebit pentru paginile de social media (Facebook, Instagram, Tiktok, Twitter si altele).

Design DTP

De la coperți de cărți până la reviste, postere și modele de broșuri, obțineți modele de imprimare personalizate pentru a capta atenția publicului și a-i convinge să achiziționeze produsele dvs.

Design de ambalaj

Atrageți mai multe priviri îmbunătățindu-vă designul de ambalaj. Indiferent dacă produsele dvs. sunt pe rafturi în locații de vânzare cu amănuntul sau vândute online, designerii noștri grafici vă pot ajuta.

descoperă

procesul de Graphic Design

Briefing

Suntem o agenție de proiectare bazată pe proces. Înainte de a începe, discutăm în mod clar detaliile proiectului de proiectare. Echipa noastră va discuta în detaliu fiecare lucru pentru a se asigura că vă putem livra exact ceea ce doriți.

Planificare

Aceasta este etapa de planificare. În acest moment, vă vom oferi wireframing-ul în funcție de cerințele dvs. specifice. Wireframes-urile ne vor ajuta să stabilim formatul, abordarea și stilul designului.

Proiectare

Echipa noastră va începe să lucreze la aspectele de proiectare. Orice completări, sugestii și modificări tardive sunt comunicate în această etapă, iar designerii și managerii noștri de proiect se asigură că totul decurge foarte bine.

Livrare

Aceasta este etapa în care vi se va furniza prima schiță a designului pentru revizuire și feedback. Acesta este un proces ciclic și ne ocupăm de solicitările dvs. de modificare. Odată ce totul este gata, vă livrăm fișierele finale.

thoughtful-businessman-with-hands-behind-back-relaxing-in-creative-office-1.jpg
Îmbinăm arta cu tehnica

Creăm echilibrul perfect între artă și vizual cu date și procedee tehnice.

afla mai multe

De ce să alegeți Highest Media

Procesul nostru de creare site web și creare site de prezentare simplificat și experiența ne permit să oferim servicii de dezvoltare web de top, care bifează toate căsuțele.

Strategie bazată pe canal și audiență

Fiecare campanie de design grafic include o analiză aprofundată a publicului țintă al mărcii dvs.; de la punctele lor slabe și maparea intențiilor la modul în care preferă să cumpere. Apoi potrivim design-urile și canalul cu aceste informații.

Modele concepute pentru a-i determina să cumpere

Creăm modele care sunt sofisticate din punct de vedere estetic, incontestabil de frumoase și structurate științific pentru a atinge emoțiile pe care dorim să le stârnim în publicul pe care căutăm să îl convertim.

Fiecare stil, orice mediu

Creăm modele care sunt sofisticate din punct de vedere estetic, incontestabil de frumoase și structurate științific pentru a atinge emoțiile pe care dorim să le stârnim în publicul pe care căutăm să îl convertim.

Clienți

Creăm modele care sunt sofisticate din punct de vedere estetic, incontestabil de frumoase și structurate științific pentru a atinge emoțiile pe care dorim să le stârnim în publicul pe care căutăm să îl convertim.

În proces

Lucrăm în prezent la:

Cataloage și flyere pentru industria alimentară, dar și auto.
graphic design
FAQ

Întrebări frecvente

Oferim servicii de design pentru creare logo, cărți de vizită, web design, grafică publicitară, design de ambalaj, cataloage, flyere și altele.

Serviciul de Graphic Design include și design pentru mediile online, cu grafică web, dar și grafică pentru mediul offline, cum ar fi flyere, cataloage, meniuri, cărți de vizită. Grafica se realizează în format vectorial, ceea ce înseamnă că poate fi redimensionată fără a-și pierde din calitate.

Nu, în pachetul de servicii este inclus doar design-ul, în ceea ce privește printarea materialelor, clientul se va ocupa de tot.

ne place să înțelegi procesul

articole pentru tine

Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale