fbpx

Beneficiile de care să profitați din promovarea Instagram în 2022

promovare Instagram

Cuprins Articol

Promovarea pe Instagram este un instrument de marketing des utilizat de companii în 2022, prin care se ating anumite obiective de comunicare. Mai jos sunt dezvoltate câteva dintre motivele pentru care ar trebui să investiți în promovarea pe platforma de social media.

Atingeți noi audiențe

Când întâmpinați probleme în dezvoltarea audienței paginii de Instagram în mod organic, Instagram Ads este forma perfectă de promovare a unei postări. Aceasta aduce postarea afacerii dvs. în fața oamenilor. Promovarea Instagram vă permite să creșteți vizibilitatea și gradul de cunoaștere a brandului dvs. și să vă prezentați conținutul postat către oameni ce nu l-ar fi găsit în mod organic. 

Personalizarea audienței, permisă de instrumentele de promovare Instagram, vă poate permite să creați un public bazat pe oameni care ar putea fi interesați de afacerea dvs., la care să ajungă reclama. 

promovare Instagram

Generează trafic

Cu Instagram Ads puteți adăuga un buton Call-to-Action la postare, ce poate ajuta să direcționați publicul către website-ul sau profilul companiei. Puteți alege un CTA care se potrivește nevoilor afacerii, de la creșterea numărului de urmăritori online, de a obține mai multe vizualizări pe site sau de a atrage mai mulți clienți către locația dvs. în mod fizic. 

Valorificați postările de înaltă performanță

Dacă aveți o postare care are deja performanțe bune cu urmăritorii dvs. existenți, promovarea acesteia vă poate oferi un impuls bun în creșterea numărului de urmăriri și reacții.

O postare organică se poate epuiza rapid după ce câțiva dintre urmăritorii dvs. au avut șansa de a o vedea și de a interacționa cu ea. Promovarea postării îi va da o viață nouă și o va menține relevantă pe platformă pentru mai mult timp. Așadar, dacă aveți un conținut de care sunteți deosebit de mândru și doriți să îl difuzați mai multor oameni, promovarea acestuia poate fi calea de urmat.

Mai multe posibilități de promovare

Cu promovarea Instagram aveți posibilitatea să convertiți mai multe tipuri de conținut în Instagram Ads, fie că este vorba de o postare în feed, videoclip de tip reels sau poveste. În acest mod aveți mai multe medii de a ajunge la o audiență cât mai mare. Alegerea tipului de promovare depinde de ce obiective vreți să atingeți în eforturile dvs. de marketing, dar și audiența pe care o vizați în promovare. 

promovare Instagram

Rata de implicare este mai mare

Rata de implicare a utilizatorilor este mai mare pe Instagram decât toate celelalte platforme de social media. Astfel, o promovare pe Instagram va asigura un număr mai mare de aprecieri, distribuiri și comentarii la postare decât pe orice altă platformă de socializare. 

Pentru a vă simplifica munca în domeniul digital online apelați la experții noștri în social media marketing, ce vor promova afacerea pentru dvs. În 2022, Instagram a devenit o comunitate online uriașă și diversă din punctul de vedere al intereselor utilizatorilor, acest lucru îl face să fie un mediu cu un potențial de marketing nelimitat. Vă poate face afacerea sau compania să câștige vizibilitate în fața publicului și să promovați serviciile/produsele cu succes. 

Articole de interes:
Solicită ofertă personalizată
Completează formularul de cerere de ofertă și unul dintre membrii echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale